Sens giratoriu sau undă verde?

Sens giratoriu sau undă verde?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Intersecţia de la Păpădie, dintre arterele Brăilei şi Coşbuc a constituit de foarte multe ori subiect de discuţie în Comisia de siguranţă a circulaţiei din cadrul Primăriei, dar autorităţile nu au reuşit încă să ajungă la o soluţie comună.

Potrivit viceprimarului PSD Nicuşor Ciumacenco, una dintre posibilele variante ar fi „unda verde”, mai ales că unul dintre punctele importante ale Planului Integrat de Dezvoltare Urbană vizează managementul inteligent al traficului.

Numai că bani pentru aşa ceva nu există, în ciuda tuturor economiilor făcute. A doua variantă ar fi un sens giratoriu ca să mai degajeze circulaţia. „Nu este o decizie definitivă câtă vreme nu ştim pe care dintre cele două variante vom merge. Dacă vom avea finanţare europeană vom merge pe undă verde, dacă nu, vom regândi toată zona respectivă ca să facem un sens giratoriu”, a spus Ciumacenco.

Viceprimarul a adăugat că în ultimul an, Ecosal a lucrat mult la sincronizarea semafoarelor şi pe anumite artere importante din Galaţi există deja o corelare a acestora, tocmai pentru ca şoferii să stea mai puţin în trafic.

Citit 3460 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.