Se va mai construi noul spital la Galaţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a solicitat Băncii Mondiale efectuarea unei auditări  pentru programul de construire de noi spitale şi  cel de evaluare a stării de sănătate a populaţiei, programe iniţiate de predecesorul său.

Ministrul a subliniat că trebuie reevaluată amplasarea acestor spitale şi disponibilităţile financiare pentru construirea lor. Fosta conducere  a Ministerului Sănătăţii demarase deja operaţiunea de încheiere de contracte pentru construirea a 28 de spitale, a căror valoare se ridica la 3 miliarde de euro.

Tot Banca Mondială va realiza şi auditarea modului în care au fost utilizate resursele financiare pentru derularea Programului de evaluare a starii de sănătate a populaţiei.

Aşadar soarta viitorului Spital Judeţean de Urgenţă ce ar fi urmat să fie construit în Bariera Traian devine şi mai incertă. Dar, cine ştie, poate că tocmai atunci când ne aşteptăm mai puţin, ne vom pricopsi cu un spital regional. Glumeam, fireşte! Măcar bani pentru renovarea şi modernizarea vechiului Judeţean de s-ar găsi, în ciuda crizei…

Citit 867 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.