Ansamblu urban de patrimoniu, sufocat de maşini! Pe când parcare interzisă?

Ansamblu urban de patrimoniu, sufocat de maşini! Pe când parcare interzisă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vocea gălăţenilor de la blocul "Ialomiţa" a fost auzită prin prezenţa, la întâlnirea cu echipa "Vieţii libere", a doamnei Mirela Sava, de la Asociaţia de Proprietari nr. 116. Aceasta a revenit cu rugămintea să reamintim Primăriei municipiului Galaţi şi Poliţiei Locale că aleea care se face prin faţa blocului Ialomiţa - de cum intri din Domnească înspre Teatrul Muzical - este permanent aglomerată de maşini.

„Din cauză că maşinile sunt parcate pe trotuar, pietonii se deplasează pe stradă, punându-şi viaţa în pericol. Chiar municipalitatea nu are niciun interes de a rezolva aceste probleme? La Teatrul Muzical şi în Grădina Publică vin şi străini şi este urât cum arată această stradă care face parte din Ansamblul urban stradal de patrimoniu”, ne-a spus interlocutoarea.

Cine a pus cârciuma în drum?

Pe de altă parte, locuitorii din această parte a oraşului "sunt asaltaţi de poluarea fonică produsă de barul de vizavi de blocul Ialomiţa, de peste drum. Ziua este linişte, iar noaptea, după ora 23,00, începe distracţia şi se face, în liniştea nopţii, un zgomot asurzitor, produs de barul-restaurant de peste strada Domnească. Am sesizat Poliţia locală şi ne-a spus că firma care este titulară a barului nu mai figurează, ci a închiriat spaţiul. Nu înţelegem de ce această atitudine, din moment ce zgomotul nu se mai opreşte?", întreabă Mirela Sava.

În atare situaţie, să ne spună şi nouă cei în drept să verifice, cine funcţionează în cârciuma de peste drum şi uită de regulile minime de convieţuire într-o comunitate?

Citit 1788 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2013 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.