Raportează comentariu

Sa ne traiti maestre!

Adevaratii profesionisti sunt cei care nu cersesc RECUNOASTEREA PUBLICA.

UMIL, DORESC SA "COMPLETEZ" acea parte de biografie pe care am auzit-o prin barfe, intrebari, concluzii...

Maestru de jazz - tobe multi ani;
Cunoscator a peste 7 limbi straine curent folosite;
Formator a sute de specialisti din zona noastra (daca au avut chef de munca si nu de barfe).

Traducere a unei simple observatii: "dr.ing.Octavian Coşovliu a fost obligat, în anul 1959":
Cand securitatea evreisco-bolsevico-proletara s-a instalat la noi, acest om, ramas incredibil liber din ultimii intelectuali pur-sange romani, se trezea dimineata ud de transpiratie pentru ca visase un dialog intr-o limba straina, alta decat rusa si fugea la usa sa vada daca nu cumva venise securitatea.
Proletariatul mandru si extrem de muncitor de ieri si de azi nu dorea sa aiba sef un om care avea un defect: stia sa scrie si sa citeasca (din pacate, astazi este mult mai grav. Daca faci 15 ani de invatatura peste bac, cand un combinatist este deja la maximum de mmuuuulllllttttttiiiii ani, este o smecherie de furat banii "munciti cu greu", in conditiile cunoscute). Dar se-cu continua cu anatemarea frizerilor si medicilor. Aprozaristii sa traiasca!

Desi nu am respectat NICIODATA sfaturile generale al maestrului : a/ nu este bine ce este bine, este bine ce spune seful, b/ aveti grija cu solutiile provizorii. Vor trai mai mult ca voi, realitatea de ieri si de azi m-a convins de aceste adevaruri.

CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, SA NE TRAIESTI IN VECI, MAESTRE!