Raportează comentariu

Cam multe obligatii pentru beneficiari, avand in vedere pretul gazului in continua crestere, calitatea gazului care nu arde complet, afumand cratitile, si presiunea necorespunzatoare in zilele si orele de varf al consumului, cand mai completeaza si cu aer ca sa mareasca presiunea, iar contorul se invarte!

Chiar daca reclama aceste nereguli, consumatorul se loveste de birocratia Engie, la sediu este o persoana care iti raspunde la problele facturarii, in rest ti se sugereaza sa faci o petitie a carei rezolvare este la cand au ei timp, omul se pomeneste la usa cu ditamai dihanii de vreo suta cincizeci de kile, cu fete suparate gata sa te infulece ca de ce ii deranjezi...

Apoi dupa scurte aprecieri agramatice cu trimitere la anumite texte, asa zise tehnice, din regulamentul lor intern, gazul este de calitate, presiunea buna, aragazul posibil sa fie de vina, chiar daca abia l-ai achizitionat nou, si ramane tot cum a fost!

Iar la verificarile obligatorii, desi in regulamentul lor intern, tehnic, trebuie sa verifice, efectiv,fiecare insurubare, inclusiv la aragaz, dar mai ales detectorii de gaz obligatorii, avand in vedere ca gospodinele mai misca aragazul sa curete podeaua, fiind posibil ca o insurubare sa se slabeasca, acesti superspecialisti obezi si nartosi, nu procedeaza asa, folosind doar aparatul detector de gaz, iar in procesul verbal de verificare scrie ca au verificat conform standardelor tehnice.

Mi s-a intamplat mie acest lucru, am avut scurgere de gaz la furtunul de la aragaz, i-am sunat pe cei care facuse verificarea fiind in termenul de garantie, si nu au venit, sugerandu-mi sa vorbesc personal cu instalatorul ca sa-l platesc, ceea ce este o abatere grava, asa ca avand niste scule adevate prin casa am strans la loc o piulta care cedase la furtun, sigur nefiind normal acest lucru.

Iata cu ce ne confruntam noi consumatorii de gaze, dupa ce ca au marit pretul la gaz si dupa servicii neconforme, numai consumatorul are obligatii, distribuitorul doar sa buzunareasca cetateanul lipsit de protectia Statului, care, in loc sa pastreze gazele naturale in proprietatea acestei tari, le-au dat la straini, pe comisioane grase, ca si SIDEX-ul, sa-si bata joc de cetateni!

Priviti, cand mergeti la parcul Viva, ce cladire are Engie, ce parc de masini, si ce salarii si profit are aceasta firma de pe urma gazului romanesc, vandut acestui popor cu preturi exorbitante!

Iar profittul nu ramane in tara, de aceea romanii, tara aceasta, a ajuns o ruina, fiind furata si jecmanita de straini, vanduta de mafiotii din parlament si guvern!