Raportează comentariu

Da, i-mi cer scuze pentru neatentie, in baza careia am comentat nedrept aspectul pubelei pentru dejectii canine, precum si de modul de amplasare a pubelelor pe faleza inferioara; gandirea apartine firmei care gestioneaza aceste pubele, cu toate ca sunt prea multe comparativ cu alte spatii de agrement!

Ramane ca cetatenii sa dea dovada de mai multa civilizatie folosind acedte pubele in mod corespunzator!

Faptul ca in ultima vreme aceste pubele nu au mai fost vandalizate, meritul este al Politiei Locale, care, chiar daca i'si fac prezenta numai la bordul limuzinelor, descurajeaza aceste fapte reprobabile din partea unor cetateni!

In ultima vreme se vede o activitate intensa din partea Politiei Locale, fapt imbucurator privind prevenirea unor acte antisociale si infractionale in orasul nostru, fiind de real folos comunitatii si cetatenilor!
Ieri am vazut in Piata de gros din Basarabiei cum au "descalecat" in zona tarabelor la moldoveni, si asta este un lucru imbucurator pentru cetateni de a starpi anumite acitivitati infractionale in randul samsarilor galateni dar si ca un avertisment si pentru cei care vin si fac conert cu diferite produse, unele de calitate indoielnica!