Raportează comentariu

În zilele de 23 şi 24 octombrie a.c., am fost la 5 agenţii loto, în intervalul orar în care ştiam că agenţiile sunt deschise.
Am constatat că că nicio agenţie nu e deschisă, aşa cum au fost deschise săptămâna trecută, (ultima tragere a fost chiar pe 22 octombrie a.c.).
Dar nu era niciun afiş prin care să se anunţe de ce sunt închise agenţiile, (probabil din cauza pandemiei), sau că sunt închise temporar, pentru o perioadă mai mare, până când se va anunţa redeschiderea. Nicio lămurire, aşa cum era normal, dar am considerat că sunt nişte imbecili angajaţi de Loterie la agenţiile sale.
Atunci m-am uitat pe site-ul Agenţiei Naţionale Loteria Română. Nici aici nu apar nici o lămutire, dimpotrivă, se anunţă că pe 25 octombrie a.c. va avea loc o nouă tregere loto. Cum va avea loc tragerea, dacă nu poţi cumpăra bilete loto de la agenţii, acesrtea fiind închise?!?!
E clar că la Loteria Română s-au adunat nişte trântori care trăiesc din banii pasionaţilor de jocuri loto, că se confirmă încă odată că la Loteria Română s-a strâns o mare parte din imbecilitatea românească.