Raportează comentariu

Perfect de acord cu matale "doamnă" băsistă, PDL-istă, tăietoare de pensii și salarii și închizătoare de spitale prin țară în vremuri negre de tristă amintire PDL+băsescu.

Total de acord cu dumneata vietate sinistră Turcan. DAR ATUNCI SĂ SE TAIE, SĂ VI SE IA ÎNAPOI ȘI VOUĂ TOATE MĂRIRILE, TOATE "SPECIALELE" PE CARE VI LE-AȚI DAT VOUĂ BĂSIȘTILOR, PDL(PNL)-IȘTILOR, USR-IȘTILOR...ASTA DACĂ TOT ZICEȚI CĂ PENTRU RESTUL OAMENILOR, PENTRU "PROSTIME"(AȘA CUM ÎI CONSIDERAȚI VOI PE CEILALȚI ROMÂNI NU SE POT DA MĂRIRI.

DE CE ÎNTOTDEAUNA PENTRU VOI ȘLEAHTA "ALEASĂ", PENTRU VOI ȘLEAHTA "SPECIALĂ" ÎNTOTDEAUNA VI SE POT DA MĂRIRI, NUMAI VOUĂ, DAR PENTRU RESTUL ROMÂNILOR, VEZI DOAMNE, NU ARE STATUL DE UNDE.

PĂI POATE STATUL NU MAI ARE PENTRU RESTUL ROMÂNILOR FIINDCĂ V-AȚI DAT TOT NUMAI VOUĂ "SPECIALILOR", V-AȚI ÎNDESTULAT NUMAI VOI "REFORMAȚII BĂSIȘTI, PDL(PNL)-IȘTI, USR-IȘTI.

TICĂLOȘILOR...


AȘA VREȚI VOI SĂ REZOLVAȚI INECHITĂȚILE SOCIALE? SAU PUR ȘI SIMPLU NICI NU VREȚI... FIINDCĂ TREBUIE SĂ EXISTE ȘI AMĂRÂȚI, SĂRĂNTOCI, DOAR CA SĂ VĂ SIMȚIȚI BOGAȚI VOI" SPECIALII"?
CĂ DE, NU AR MAI FI NIMIC "SPECIAL" LA VOI DACĂ TOȚI OAMENII, ROMÂNII AR FI BOGAȚI, DACĂ TOȚI AR AVEA DE TOATE?