Raportează comentariu

Pfeuu, maiculita, cum se face ca numai cei de la Stat ies in strada si zbiara pt lefuri marite ? Cummmm ? O intrebare la care niciun lider de sindicat nu are raspuns !!! Normal ca nu, cand la privat salariile sunt la jumatate si ei saracii nu ies in strada. Toti de la buget urla si bat in tobe dar unul nu-si da demisia cu toate ca o fredoneaza la locul de munca, intr-o proportie mai mare sau mai mica. Sosoaca sa va reprezinte, bine i-a mai zis-o Godina ! Intr-adevar salariile, sporurile si pensiile politicienilor sunt net superioare, ar trebui injumatatite avand in vedere munca prestata de acestia dar din pacate nu o sa vedem asa ceva prea curand.
Dar nici astia care iau mia de EURO in conditiile in care unul amarat de la privat ridica max 2000 - 3000 RON pe luna. Minerii care ies din tura negrii din cap pana in picioare ce sa mai obiecteze ? Alora nu le mai trebuie spor de praf oare ? Stati in bancile voastre si nu va mai plangeti aiurea cand va schimbati masinile, mergeti in excursii exotice si luati mancare numai de la catering, mall-urile sunt pline si supermarketurile, credite noi la greu etc. - de plansete suntem satui, criza doar la nivel mediatic, am invatat ceva se pare de la crahul din 2008 - 2011
Vreti salarii ca in IT sau Sistemul Medical dar ati invatat cat ei ? Sunteti capabili de reconversie profesionala ? Daca nu atunci pliscul mic alde Cartel ALFA si aia de la ANP care sunt paznici la golani dar vor salarii de vreo 2.000 EUR. Ca sa nu mai aduc in discutie pensionarii tinerei iesiti la 50 de ani cu Grupe de Combinat sau din MAPN, SRI, MAI cu pensii cat Rusia de mari.
Repet, cui nu-i convine, e lesne de scris o demisie pe o coala A4 !!! Cine are bataie de cap si responsabilitate la locul de munca, castiga pe masura, nu 2000 RON cat ia un brutar amarat si nu e diferenta mare de studii sau de calificari ! V-ati invatat sa strigati la Stat ca are de unde sa ne dea. Vindeti Avon si Oriflame, poate luati macar un sfert din cat ridicati acum, mincinosilor De asta nu sunteti bagati in seama, ca strigati fals, se stie realitatea. Strigati mai bine sa se taie pensiile speciale si salariile parlamentarilor desteptilor !