Raportează comentariu

Oameni ca acest Neculai daca mureau de vre-o 20 de ani poate ca era mult mai bine in Romania de azi. Se vede ca a trait pe vremea militienilor si poate ca este normal sa fie asa dornic sa-i mai vada pe strazi cum se leaga de oameni nevinovati.
SOLUTIA:
Azi si copii au telefoane in buzunar, un numar de tel si o echipa de interventii formata din 2 politisti ar fi suficient ca in 5 minute sa ajunga din sediu la fata locului. Vremea patrulelor a trecut mosulei, Stalin ia luat cu el, lumea a mai evoluat. daca s-ar interesa cineva de siguranta populatiei ar putea instala camere de luat vederi care ar lucra 24h pe zi, sapte zile pe saptamana si 52 de saptamani pe an fara pauza de masa fara concediu medical sau de odihna.. daca aveam si ziaristi cu minte in cap poate traiam si mai bine.
Au instalat internet prin toate maghernitile, au schimbat instalatia de iluminat, puteau mult mai economic sa instaleze si un circuit de camere web pentru siguranta populatiei, mai avem si un ministru al comunicatiilor care da telefoane pe gratis numai sa fie votat iar in Parlament care sigur ar avea si un raspuns inteligent la o astfel de cerere.