Raportează comentariu

sa mai adaug un punct

3) daca APATERM inchieie contracte unilaterale cu Proprietarul, atunci Proprietarul ii va fi mai usor sa DENUNTE acest CONTRACT, nu numai sa ceara respectarea serviciului oferit de APATERM, ci Proprietarul VA PUTEA SA DENUNTE si SA RENUNTE la Contractul cu APATERM.

Si de acest lucru le este frica de APATERM !!
La o Asociatie de Proprietari 80% din proprietari au dorit renuntarea la serviciile Apaterm, si stiti care a fost raspunsul Apaterm ??? ca trebuie toti 100% ca cei care au ramas, au dreptul !
DESI aceasta Asociatie de Proprietari are datorii de MILIARDE de lei vechi, primesc in continuare caldura (si pierderi) la cei rau-platnici spre disperarea celor buni-platnici !
Este ABERANT ! Tara idiotilor !

In momentul cand APATERM ar avea contracte individuale, nu numai ca ar trebui sa respecte serviciile oferite DIRECT clientului, dar clientul poate sa descopere ca o centrala pe gaz de apartament ii poate oferi aceleasi conditii (daca nu clar mai bune) la un pret mult mai bun, mult mai ieftin (chiar si jumatate de pret) !!!
Si aici este frica APATERM !

Apaterm nu si-a dorit niciodata rezolvarea problemei pentru ca ei stiu ca sunt falimentari din toate punctele de vedere: PRODUCTIE, DISTRIBUTIE, INCASARE PLATA , CALITATEA SERVICIILOR !

La productie depinde de Electrocentrale, si automat de preturile monopol oferite de Electrocentrale,
la distributie reteaua este veche si apoi retelele din subsolurile blocurilor DECLARATE IN MOD IDIOT ca fiind problema Asociatiilor de Proprietari (s-au stricat, degradat, si ciopartit) nu poate fi modernizata decat cu costuri foarte mari,
la incasare plata, nu numai ca exista rau-platnici proprietari de apartamente, dar exista CEI MAI MARI RAU PLATNICI chiar chiariasi ai primariei Galati, care duc in mocirla un bloc intreg, apoi exista institutii si institutii ale statului care platesc preturi mai bune, si sunt puse costurile in carca bunilor-platnici,
la calitatea serviciilor ei nu ofera nimic, nici-o modalitate de control si automat Asociatiile de proprietari, nefiind o persoana in cauza, ci doar juridica, nu ii pasa, sau nu poate sa evalueze, si automat se pierde in principiu "e teava stricata din bloc, nu este vina Apaterm, hai sictir"

Bine ati venit in noul Galati - vechea mocirla Galati