Raportează comentariu

opturarea, taierea tevilor comune de incalzire este ilegala (de catre cel de la etajul 4 si de fapt de oricine), aveti dreptate dar de ce credeti ca a facut-o ???

cand s-a trezit cu 150 lei de platit la caldura desi omul are apartament, pentru ca vezi Doamne "tevile ii incalzesc apartamentul" atunci s-a enervat si a taiat tot ce prinde, si acum se duce la ISTA si le zice

"AM TAIAT TOATE TEVILE SI DECI NU MAI PUTETI SA MA INCARCATI ABSOLUT NIMIC DE PLATA !"
si asa si-a redus costul de la 150 lei pe luna pe niste tevi la 0 lei pe luna, ca nu le mai are.

Da, domnul respectiv a incalcat legea, dar cine l-a impins sa o faca ???
daca nu aberatiile care se intampla in orasul mocirla Galati ???

Adica cu centrala pe gaz de apartament (etajul 1) incalzesc apartamentul debransat de deasupra mea (etajul 2), incalzesc apartamentul care are robinetele inchise (parter) dar totusi trece caldura pana la cel de la etajul 4,
si acest cu centrala pe gaz sa plateasca 150 lei pentru niste tevi ???

Nu credeti, preluati de la tech si de la ista tabelele complete de calcul si vedeti ce sume au cei cu tevi "neizolate" (de parca cele existente ar fi foarte bune conducatoare de caldura) si care nu au nici-un calorifer in casa, pentru ca au centrale de gaz pe apartamtent, si sa vedeti ce sume se inputa !
Ajung situatii idioate in care unul care are caloriferele toate dar inchise robinetul dar tevile izolate (cica !) si care este deci client APATERM sa plateasca 6 lei caldura (DAAAA ! 6 lei !!) si altii care au centrala proprie sa ajunga datorita unor tevi sa plateasca peste 100 lei caldura !!!!

Este tara idiotilor sau nu ?