Raportează comentariu

Prosteală, prosteală pe faţă cu neruşinare. Ce propune APATERM este exact ceea ce apropus nou născutul şi proaspăt decedatul CALORGAL. Cum să renunţe la firmele de repartitoare dacă sunt ale şefilor lor pe linie de partid, pe linie administrativă etc. APATERM NU POATE OBLIGA PE NIMENI SĂ SEMNEZE MĂGĂRIA DE CONVENŢIE.
APATERM NU POATE DESFIINŢA ASOCIAŢII. APATERM NU ESTE DECÂT O SOCIETATE DE DISTRIBUŢIE CU AJUTORUL CĂREIA SE JECMĂNESC CONSUMATORII PRIN ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI CU AJUTORUL FIRMELOR DE REPARTITOARE. OBLIGAŢIILE ŞI DREPTURILE APATERM SE OPRESC LA BRANŞAMENTUL SCĂRII.
Mai întâi APATERM TREBUIE să prezinte un plan de contorizare individuală pentru a putea încheia CONTRACTE INDIVIDUALE astfel sunt eliminaţi intermediarii fără teama de repercusiuni din partea celor care îi păstoresc.
În galaţi peste 40000 de apartamente au sisteme individuale de încălzire şi numărul este în creştere. Ca să reziste în actuala formulă APATERM insistă ca cei debranşaţi să plătească în continuare ceea ce nu CONSUMĂ. Acesta este motivul principal pentru care nu vrea să încheie contracte individuale. Consumatorii cu sisteme individuale de încălzire nu vor semna nici cănvenţii nici contracte. Mulţi din consumatorii racordaţi la sistemul centralizat doresc să semneze CONTRACTE INDIVIDUALE. Rămâne o mică parte a profitorilor, a hoţilor cărora le convine starea actuală deoarece le permite să fure şi ei de la APATERM DE LA REPARTITOARE ADICĂ DE LA CEILALŢI VECINI. Este un moment prielnic să fie înlăturati hoţii