Raportează comentariu

Nu asociatiile de proprietari sunt de desfiintat sau de acuzat !!!

motivele dezastrului sunt urmatoarele :
1 - FIRMELE CARE OFERA SERVICII PROASTE si CARE OFERA CU FORTA chiar daca clientul nu isi doreste, adica vinovatul principal este Apaterm care dau in continuare caldura si apa calda la Asociatii de Proprietari care au datorii colosale ! In plus, continuarea oferirii de servicii pe baza unui angajament al presedintelui de Asociatiei privind re-esalonarea datoriilor - O MINCIUNA IMENSA - presedintele NU ARE BUNURI si nici Asociatia insasi (poate doar imprimanta proprie, scaunul si masa, ca altceva nu are, Apartamentele sunt ale Proprietarilor locatari, nu al Asociatiei !!!!!!!!) si deci GARANTIA sau ANGAJAMENTUL dpdv bancar, juridic, logic este NUL !

In orice tara normala, suspendau COMPLET orice furnizare de servicii pana la plata oricaror datorii.

2 - Rai-platnici sunt al doilea motiv principal al dezastrului, pentru ca totusi de aceea se cheama INTRETINERE pentru ca trebuie sa te gandesti SA TE INTRETII IN PRIMUL RAND si apoi sa iti cumperi frigider de 2 metri inaltmie, TV LCD sau orice altceva !

Chiar si cu un Presedinte bun, chiar si cu nu Administrator bun, degeaba pentru ca procesele dureaza, si pentru ca, ai dat de draq daca rau-platnicul este un chirias al Primariei !
Alta aberatie in Romania idioata, sa nu poti sa dai PROPRIETARUL PRIMARIA in judecata ci chiariasul, care pleaca, si lasa datoriile, nu detine nici-o proprietate si deci nu poate fi executat.

3. - PRIMARIA este al treilea vinovat principal, pentru ca nu i-au masuri impotriva chiriasilor, si pentru ca NU AU FACUT NICIODATA UN CONTROL AL ADMINISTRATORILOR CARE AU FURAT SI CARE FURA IN CONTINUARE
O primarie de rahat, un oras de rahat, asta este clar

4 - Administratorii care fura - al patrulea motiv important
Si cu un presedinte bun, un Administrator poate da un BUFF de multe zeci de milioane (la vanzarea unui apartament cu datorii, de exemplu, si nu ii trece in contabilitate, pana este prinsa dureaza, sau chiar daca nu dureaza ... la revedere .. .. )

DAR AICI EXISTA O OBIECTIE :

un Administrator nu ar putea fura mult, daca nu ar fi sume mari !
Si ca sa nu mai fie sume mari, ar trebui
A) sa existe cate o Asociatia de proprietari pentru fiecare bloc / imobil
B) sa existe toate persoanele debransate de la Apaterm si cu centrala pe gaz de apartament !!

Daca avem un bloc X cu toti au centrala de apartament pe gaz, proprie, atunci MAREA PARTE DIN INTRETINERE cetateanul, locatarul o plateste direct la GDF Suez (sau compania de gaz, in general) si Administratora NU VEDE BANI decat plata luminii pe scara, propriul salariu, femeia de servici, (si apa rece - aici reluam) !!!!

Daca avem un bloc Y cu toti racordati la Apaterm atunci Administratora PUNE MANA PE MII DE LEI NOI pe un singur bloc doar din caldura si apa calda !

Deci singura sansa sa NU FURE administratorul este ca sa NU AIBA CE SA FURE !
Si singura sansa, este sa fii racordat cu caldura si apa calda (care este costul cel mai mare al intretinerii) separat ! Si daca se poate chiar si pe apa rece !
Si atunci administratora nu va putea sa isi fure DECAT POATE PROPRIA CACIULA (propriul salariu, ca lumina pe scara, femeia de servici e suma modica) !

Asa ca daca vreti ceva schimbat, atunci SCHIMBATI VOI !
Debransati-va de la Apaterm si instati-va centrale de apartament proprii pe gaz.

Pretul este la jumatate. Si ce este mai important, aveti caldura cand vreti, cat vreti, si apa calda cand vreti si cand vreti. Si banii de intretinere se reduc si furturile deasemenea.
Daca reusiti (cand se putea) si cu apa rece, atunci era foarte bine.


PS: daca nu ma credeti, intrebati primarul Marius Stan daca este client Apaterm sau are centrala proprie pe gaz ??
PS: dar ceilalti oameni asa mai bogati ? le pasa lor de Apaterm ??? Nu. Au centrale proprii si nu dau nici-o ceapa degerata pe Apaterm falimentara si problemele COMUNE DE FURTURI SI CALCULE GRESITE a gloatei racordate la Apaterm si a celorlalti cu centrale care stau la blocuri.

SFAT MARE: pentru cei care au deja centrale de apartament proprii - UNITI-VA PE FIECARE SCARA / BLOC si faceti voi din banii proprii izolarea tevilor de caldura de la subsol, si sa nu va vina nimic de plata.