Raportează comentariu

@Marius Stanica
1)Esti genial baiete insa tot atat de mult, esti varza ! Daca ai citi putin legislatia in vigoare ai sti ca oprirea caldurii voite si nu din cauza de avarie intr-un oras,sat, catun,metropola, este caz penal in Romania!Trebuie sa-ti explic mai mult de ce nu ai voie sa opresti?
2)defalcarea consumurilor pe energie termica pe apartamente, in condominiu, cade STRICT in sarcina PRESTATORULUI si nu a Apatermului. Legislatia ANRSC PDL-ista de acum cativa ani, a dat mana libera acestor prestatori sa devina adevaratele capuse in domeniul energetic, corect? Au incheiat contracte cu asociatiile pe 10 ani, stiai asta? Ia mergi mataluta la asociatie si intreaba de chestiunea asta!''Cascavalul ''gros cine l-a luat??
3)Asociatiile isi aduc aportul la adancirea datoriei locatarilor catre furnizori ! Cumva nu ai stiinta de banii depusi in banci de presedinti si administratori si apoi folositi in nume propriu? Dobanzile unde sunt?''Cascavalul'' gros unde este? Daca spui ca acest lucru este neadevarat inseamna ca nu esti un om informat pe deplin.
4)citeste , invata si apoi posteaza...adevarul ....si nu fii servilul ''portocaliilor'' sau a ce mai a ramas din el!