Raportează comentariu

pentru dl Gabi (@Gabi)

1) Oprirea caldurii cu forta este caz penal conform legii, stiam, dar eu vorbeam de intreruperea serviciului pe baza neplatii intre furnizor si contractor (Apaterm si Asociatia de proprietari) ! Ceea ce este legal 100% !
Este o asociatie care in proportie de 80% au votat intreruperea caldurii, prin suspendarea serviciului, si apoi au fost la Apaterm presedintele si altii si ghici ce ?? Apaterm a cerut ca 100% sa fie de accord !
Binenteles ca a fost o MINCIUNA GOGONATA pentru ca ei au contract Asociatia si nu proprietarii / locatarii !!!

Dar ghici ce, au fost de accord cu oprirea caldurii o perioada de 2 saptamani, chiar si o luna in alt an, in sensul de a amana intrarea in functiune a caldurii la Asociatia respectiva.

ACUM EXPLICATI-MI DVS cum sta cu cazul penal ???


2) Pai si prestatorul cine este ?? nu Apaterm ??
ISTA nu presteaza nici-o caldura, este doar o societate care ofera serviciu de citire / defalcare a facturii emise de Apaterm, in conditiile legii.
Ca este bine, ca nu, sincer nu as vrea sa zic, pentru ca nu sunt decis.
PS: nu sunt PSDist, nu sunt PDList si nici alta culoare politica.

3) Asociatiile nu sunt entitati asa gen Dumnezeu, dle Gabi, precum vedem si noi "statul". Nu "asociatia fura" ci poate "presedintele fura", "administratorul fura", "locatarii fura (declarand indecsi la apometre apa rece falsi, modificand apometre, modificand repartitoare, modificand tevi, furand apa prin racorduri" !!
Nu exista "Asociatiile fura".
Cat despre dobanda... credeti-ma TOATE ASOCIATIILE si de fapt TOTI BUNI PLATNICII (pe baza carora s-au strans banii) AR FI MULT MAI FERICITI sa mai existe banii nefurati, si doar eventual dobanda furata, decat sa fie furati banii cu totii asa cum se intampla in 99% din cazuri !!!!!

Dobanda la banca, apropo acopera doar inflatia. Acea dobanda nu este un castig (ca asa vede "statul roman" si mai si il impoziteaza) ci doar o masura de a nu pierde valoarea banilor cu inflatia, si o masura de protectie impotriva hotilor.
(cine tine bani in casa si nu la banca, este un mare idiot)

4) eu am sa mai citesc, mai invat, este parerea mea - nu zic ca este adevarul dvs, nu servesc nici-o portocala si nici-un PSD si asa mai departe.

Ca incheire, vream doar sa stie lumea clar, in opinia mea, ca asa cum zicea si Adrian Nastase (puscariasul azi - nu ma intereseaza culoarea lui politica repet) "sunt doua - trei Romanii" !
Si exista "Romania celor care inteleg sa mearga mai departe si sa nu mai astepte de la altii, si sa lupte pentru ei insisi" si "Romania celor care spera ca ii ajuta statul"

Eehhh... prima Romanie o reprezinta cei care au reusit (si prin noroc, si prin vointa, si prin multe, nu e vina nimanui) sa aiba venituri LEGALE care sa le permita sa traiasca mai bine si sa se rupa de orice legatura comunista falimentara -- cancerul Romaniei in cei 50 de ani de comunist sovietic si in cei 20 de ani dupa revolutie neo-comunista.

Pentru cei care mai spera ca Apaterm o sa fie ieftina, o sa dea caldura si apa calda, si ca o sa fie totul bine, o sa inlocuiasca tevi, o sa fie toate tevile fierbinti, apa clada o sa vina repede, apa calda nu o sa mai fie oprita vara cate doua saptamani - o luna LE ZIC SA NU MAI VISEZE si SA SE TREZEASCA !
Nimeni nu face nimic, si nimic rau nu se va schimba in bine.
Schimbati-va voi, schimabati ce puteti ce depinde de voi si renuntati la ce este BALAST si NU DEPINDE DE VOI sa schimbati.
Abandonati idiotenile care ne tin legati de tot felul de vise false comuniste care nu se vor indeplini niciodata.


Cu cat o vom face mai multi, cu atat vom trai mai bine.

Mult succes tuturor.