Raportează comentariu

O Doamne, cata incompetenta !!!

exista un serviciu financiar la Primarie care ar trebui sa faca controale la cererea Asociatiilor de proprietari, dar care IGNORA CU BUNA STIINTA ORICE CERERE si se apuca doar de cererile cele mai usoare si nu ii intereseaza de restul !

Avem o PRIMARIE GALATI nu numai ca FALIMENTARA si care FURA CAT II TIN BUZUNARELE dar nu i-a interesat niciodata de problemele REALE ale Asociatiilor de Proprietari !

DE FAPT PRIMARIA GALATI nu este in stare nici sa isi organizeze propria societate Apaterm, DE FACTO FALIMENTARA si in curand va trage dupa ea in faliment si ELECTROCENTRALE !
daramite sa se mai ocupe de Asociatiile de proprietari -- cea mai importanta componenta sociala a orasului Galati !!!

Ca sa nu mai zic ca PRIMARIA GALATI nu sunt in stare sa fi facut zona libera industriala, care este un camp viran gol, dar cu zeci de milioane de euro tocate pe lucrari imaginare, daramite sa mai vrem sa aplice ei vreo corectitudine in administratorii care fura si Apaterm care falimenteaza.

ESTE O IDIOTENIE GENERALA in vechiul si noul Galati.


PS: singura sansa de a NU FURA ADMINISTRATORII este sa nu aiba ce sa fure si sa fie usor de controlat, si acest lucru se poate face DOAR CU :

1) centrala proprie de apartament pe gaz la TOATE APARTAMENTELE Asociatiei de Proprietari, decuplarea de la falimentara APATERM ramanand fiecare sa isi plateasca GROSUL INTRETINERII (caldura, apa calda reprezinta pe de parte cel mai mare cost al intretinerii) direct la furnizor EonGaz

Avand acest lucru - la revedere Apaterm, la revedere ISTA, la revedere costuri fictive, tevi reci care chipurile iti incalzesc apartamentul, furturi de apa calda, servicii proaste apa calda care nu e calda e calaie.

2) Asociatiile de proprietari sa fie organizate CATE O ASOCIATIE DE PROPRIETARI la un singur imobil / bloc !!
CAND AI O ASOCIATIE cu 30 de blocuri, cine mai stie ce si cat sunt pierderile si a cui, cum se repartizeaza reparatiile si costurile si mai ales O ASOCIATIE MICA de nivelul unui singur bloc VA PUTEA LUA DECIZII MULT MAI USOR de catre proprietari in folosul proprietarilor.

3) ar fi fost racordarea la APA RECE separata pentru toti proprietarii, astfel incat nu numai ca ApaCanal si-ar fi avut un debit de bani mai bun, si nu ar mai fi avut rau-platnici dar si furturile si pierderile ar fi mult reduse, dar in idioata tara Romania, nu se poate.

Si astfel administratorii nu ar fi avut ce sa fure, sau sume mici si clare pe mana, usor de controlat, usor de vazut.
Oricum NU ASTEPTATI PE NIMENI SA REZOLVE PROBLEMELE ! singura sansa este sa iti rezolvi cat posibil problemele singur.