Raportează comentariu

Ati uitat sa precizati ca se cere experienta...
Am o facultate si urmez un master, peste tot unde ma duc mi se cere experienta sau sunt "prea" calificat.
Voi ajunge acolo maine si mi se va zice sa las CV-ul, apoi mi se va spune ca ma va baga in baza de date si daca or sa aibe nevoie de mine ma vor contacta...ceea ce nu s-a intamplat pana acum in 6 ani de cand am terminat liceul si nu cred ca se va intampla.

De ce sa ma angajeze pe mine, un strain fara experienta, sa ma formeze, cand ei pot angaja o ruda sau vreun vecin sau prieten de-al lor ?
O sansa nu ni se da, noua, studentilor...

Am auzit cativa oameni care au deja loucri de munca intreband "Ce e asa greu in a-ti gasi loc de munca? gasesti oriunde"... imi venea sa-i scuip intre ochi, bine ca am o facultate, sunt bine crescut si ma pot abtine, dar nu voi mai rezista mult.
Cei care deja lucreaza habar n-au cum sta treaba in Galati, unde sunt sute de oameni pe un singur loc de munca., unde studentii si absolventii sunt tratati ca niste gunoaie daca n-au experienta. Degeaba avem licente, participari la sesiuni stiintifice, dizertatii si nu mai stiu ce proiecte sau concursuri castigate... tot un mare nimic suntem fara experienta.

Domnilor angajatori unde sa fac experienta daca nimeni nu ma vrea, ce voluntariat sa fac daca abia am cu ce plati abonamentul pentru autobuz sa pot ajunge la cursuri ?!?!?!?!?

Abia astept sa termin masterul si sa plec... Galatiul nu ma merita! Romania nu ma merita!
Sunt foarte curios ce se va alege de acest oras in viitor.