FC Universitatea - calificare în premieră în sferturile Cupei României

FC Universitatea - calificare în premieră în sferturile Cupei României
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fotbalistele de la FC Universitatea (Liga I) s-au calificat în sferturile de finală ale "Cupei României", după ce au câștigat, scor 4-0 (2-0), în fața formației Selena Constanța. Golurile gălățencelor au fost marcate de Adelina Ion, Nina Anca, Maria Stamate și Carmen Marcu.

Alexandru Caracaș, antrenorul FC Universitatea, spunea că se aștepta la un astfel de rezultat din partea echipei sale. "Ne așteptam la o victorie de la Constanța, mai ales că nici Selena nu mai este cea din sezonul trecut. E important că am reușit, într-un final, să ajungem în această fază a competiţiei, pentru că până acum ne opream în 16-imi sau optimi", a spus Caracaș. "Am jucat pe o ploaie care ne-a cam măcinat, dar, chiar și așa, fetele au jucat foarte bine. Am remarcat-o pe Andreea Surcică, care a avut un parcurs bun pe toată durata partidei", a precizat tehnicianul gălățean.

Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș au început jocul de la Constanța cu formula: Roxana Pazargic - Valentina Ivan, Alexandra Ivan, Elena Ivan, Anca Nina, Maria Stamate, Mădălina Sfinteș, Dumitrița Prisăcari, Andreea Surcică - Adelina Ion, Carmen Marcu. Au mai jucat: Irina Topal, Loredana Nica, Roxana Ioan. Rezerve neutilizate: Ana Arnăut și Lidia Moacă.

În etapa următoare s-au mai calificat: Fair Play București, Heniu Prundu Bârgăului, Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Olimpia Cluj, Independența Baia Mare și Vasas Femina Odorhei. Ultimul meci din această fază se va disputa pe 9 decembrie, între CSS Târgoviște și Universitatea Alexandria, urmând ca tragerea la sorți să aibă loc pe 10 decembrie. "Sferturile" se vor disputa în luna martie, când se va relua şi campionatul.

Altfel, duminică (ora 11.00), FC Universitatea va juca ultimul meci din acest an, în deplasare, la Vasas Femina Odorhei, partidă care contează pentru etapa a noua a Ligii I.

În clasament, FC Universitatea se află pe locul 6, cu 9 puncte (3 victorii și 4 înfrângeri), dar cu un meci pierdut la "masa verde" în favoarea formației Universitatea Alexandria - partidă în care au remizat, scor 2-2, iar Vasas se află pe locul 4, cu 11 puncte.


Fotbalistele de la FC Universitatea s-au calificat în faza a patra a Cupei României, după ce au câștigat, scor 4-0 (2-0), în fața formației Selena Constanța. Golurile gălățencelor au fost marcate de Adelina Ion, Anca Nina, Maria Stamate și Carmen Marcu. În etapa următoare s-au mai calificat: Vasas Femina Odorhei, echipă pe care gălățencele o vor întâlni duminică, în deplasare, Fair Play București, Heniu Prundu Bârgăului, Fortuna Becicherecu Mic, Universitatea Olimpia Cluj și Independența Baia Mare. Ultimul meci din această fază se va disputa pe 9 decembrie, între CSS Târgoviște și Universitatea Alexandria.

Citit 1645 ori Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2018 21:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.