Egalitate după prima zi a semifinalei Fed Cup (FOTO)
Foto: Sonia Baciu

Egalitate după prima zi a semifinalei Fed Cup (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Prima zi a semifinalei dintre Franța și România s-a încheiat la egalitate, după ce Mihaela Buzărnescu a pierdut, scor 6-3, 6-3, disputa cu Caroline Garcia, cea mai bună jucătoare a Franței.


Simona Halep a adus primul punct pentru echipa României în semifinala Fed Cup, după ce a câștigat în fața Kristinei Mladenovici, scor 6-3, 6-1. Deși Mladenovici era considerată de antrenorul Franței, Julien Benneteau, singura care o poate învinge pe româncă, aceasta din urmă, susținută frenetic de fanii ”tricolori”, a închis meciul în două seturi. 

Cu un început mai greu, Simona a explicat că a fost indecisă în primele gameuri, când a avut șansa să facă breakul, dar și-a revenit, mai încrezătoare. ”În Fed Cup este foarte diferit față de celelalte turnee, căci deși ești singură, nu ești, echipa depinde de tine. Este un sentiment frumos, dar cu multă încărcătură emoțională, copleșitor, dar sunt motivată”, a declarat Halep.

Prezența într-un număr foarte mare de români a făcut ca atmosfera să fie încântătoare. ”Le mulțumesc fanilor că au făcut eforturi să ajungă aici, așa cum fac de multe alte ori. Abia aștept să revin pe teren pentru meciul cu Garcia (n.r. duminică, ora 14.00). Vreau să scriem istorie la Rouen. Este visul meu pentru acest an”, a mai spus Simona.   

Citit 1991 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.