Un nou transfer la Oţelul, același obiectiv

Un nou transfer la Oţelul, același obiectiv
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Oțelul a reușit să mai aducă încă un jucător cu experiență, după ce în vară și-a conturat lotul în jurul mai multor fotbaliști care au jucat mult timp la nivelul primei ligi, precum Sîrghi, Popescu, Neagu sau Gavrilă. Formația aflată în al treilea eșalon s-a înțeles pentru acest sezon cu Georgian Păun. Acesta va împlini în curând 35 de ani și poate evolua pe mai multe posturi ofensive. Păun are un CV cu multe meciuri la nivelul Ligii I pentru Dinamo, Poli Iași, FC Brașov sau Petrolul.

Antrenorul Petre Grigoraș, care l-a mai antrenat pe Păun la Farul Constanța, a avut un rol decisiv în aducerea sa, după cum chiar jucătorul a declarat. ”Mă bucur să mă aflu aici. Din prima clipă când am fost sunat, am răspuns afirmativ, n-am stat deloc pe gânduri. Ideea de a promova mă motivează, acesta este obiectivul. A contat foarte mult și faptul că antrenor aici este profesorul Grigoraș, cu care am mai colaborat foarte bine la Farul Constanța”, a spus Păun.

Păun a intrat deja în programul echipei și a fost legitimat de gruparea gălățeană, după ce acesta și-a reziliat contractul cu fosta sa echipă, CSM Medgidia.

Următorul meci al Oțelului va avea loc sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM Bacău. După cinci etape în liga a treia, Oțelul se află pe locul al patrulea, cu 10 puncte, cu trei mai puține față de liderul-surpriză, CSM Rm. Sărat.

Citit 3105 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.