Trei comedii la Teatrul Dramatic "Fani Tardini"

Trei comedii la Teatrul Dramatic "Fani Tardini"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vineri, 14 ianuarie, la ora 19,00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă spectacolul "Monstrul nisipurilor", o comedie de Székely Csaba, în regia lui Ándi Gherghe şi scenografia Cristinei Breteanu. Joacă: Elena Anghel, Petronela Buda, Flavia Călin, Elena Ghinea, Cristina Uja Neagu, Vlad Ajder, Răzvan Clopoțel, Ștefan Forir, Radu Horghidan și Florin Toma. Piesa prezintă geometria fluidă a relațiilor romantice în lumea de azi, în care dificultățile ce apar între parteneri au adesea rezolvări superficiale.

Sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19,00, se va juca "Liselotte în mai", o comedie de Pozsgai Zsolt, în regia lui Cătălin Vasiliu, cu o scenografie semnată de Daniel Divrician. Vor urca pe scenă Oana Preda şi Răzvan Clopoţel. Comedia abordează probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume, reușind totodată să expună fragilitatea relațiilor de iubire și dramele oamenilor singuri.

Duminică, 16 ianuarie, de la ora 19,00, este programată comedia "Soacra cu trei nurori", după Ion Creangă, un spectacol marca Dan Mirea. În roluri îi veţi putea revedea pe: Carmen Albu, Svetlana Friptu, Mihaela Lecca-Gorea, Aureliu Bâtcă, Cristina Uja-Neagu, Vlad Ajder, Valeria Taban, Adelin Ilie și Lică Dănilă. Instrumentiști: Tamara Manea, Doru Roșca, Vasile Savin și Ionuț Donose. Spectacolul este o incursiune revigorantă în universul marelui Creangă şi ne oferă nestăvilite hohote de râs, dar și șansa de a ne analiza și înțelege ceva mai bine modelele de comportament moștenite, familia și pe noi înșine.

Citit 5758 ori Ultima modificare Vineri, 04 Februarie 2022 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.