Primăria Buşteni, sponsor al Oţelului?

Primăria Buşteni, sponsor al Oţelului?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să-şi acopere gaura din buget, conducerea clubului local de Liga I negociază cu o altă Primărie decât cea a Galaţiului * Se pare că este vorba despre instituţia administrativă din Buşteni, acolo unde şef este gălăţeanul Emanoil Savin * În joc ar putea intra şi un Consiliu de Judeţ!

„Nu cerşim nimic”

Indolenţa autorităţilor gălăţene vizavi de fotbal îi obligă pe responsabilii FC Oţelul să apeleze la măsuri greu digerabile pentru cei care suferă de sintagma „patriotism local”. Primăria şi Consiliul Judeţului Galaţi se feresc să-şi declare sprijinul pentru formaţia roş-alb-albastră, iar Marius Stan, directorul general al clubului de prim eşalon, susţine că aproape a bătut palma cu edilii altor zone din ţară pentru o colaborare care i-ar ridiculiza pe mai-marii oraşului de la malul Dunării. „Noi nu cerşim nimic, vrem doar să ni se recunoască meritele, deoarece facem un act educativ pentru copiii acestui oraş. Avem peste 600 de copii şi juniori la club, copii care îşi fac un program sănătos. În loc să meargă la colţul blocului şi să se apuce de fumat sau alte îndeletniciri, sunt instruiţi la noi, beneficiază de o creştere sănătoasă”, susţine Stan, invocând factorul social al fenomenului.

„Vrem să terminăm Baza „Ancora”

Şeful Oţelului afirmă că nu doreşte sprijinul comunităţii pentru echipa de seniori, ci numai pentru latura juvenilă a fenomenului. „Să nu creadă cineva că cerem bani pentru a plăti salariile sau primele fotbaliştilor de la prima echipă. Avem nevoie de sprijin pentru a termina Baza Sportivă „Ancora”, acolo unde se vor pregăti exclusiv copiii Galaţiului, şi-aşa nu avem nicio bază ca lumea în acest oraş cenuşiu. În alte localităţi din ţară se poate, numai la noi nu, ca să nu mai vorbesc de ceea ce se întâmplă în Occident. Nu se mai face deloc educaţie sportivă, ba chiar orele de sport de la şcoală se răresc mereu. De aceea vom rămâne o naţiune bolnavă”, adaugă oficialul grupării de Liga I.

„Veţi afla despre cine este vorba”

Primăria unei localităţi din România şi-a dat deja acordul pentru a „gâdila” bugetul Oţelului, susţine Marius Stan, şi se pare că este vorba despre instituţia oraşului prahovean Buşteni. „Sinaia, Buşteni, nu contează care-i, important este că am găsit înţelegere în altă parte şi veţi afla la momentul oportun despre cine este vorba”, afirmă conducătorul echipei locale de fotbal. Primarul Buştenilor este Emanoil Savin, fost fotbalist născut în judeţul Galaţi, el aflându-se în urmă cu câţiva ani în cursa pentru preluarea clubului de Liga I. Mai mult, Stan dezvăluie că şi un Consiliu de Judeţ îşi doreşte să intre pe această pistă, aşa că n-ar trebui să surprindă pe nimeni dacă jucătorii Oţelului vor avea pe tricouri inscripţionate numele unor localităţi şi judeţe străine de Mila 80 a Dunării.

Grig şi-ar tatua numele primarului!

Invitat la o televiziune locală, antrenorul Oţelului a declarat că şi-ar împodobi pielea cu numele şi chipul celui care va ajuta clubul să treacă de hopurile importante ale anului 2009. „Dacă domnul Dumitru Nicolae ne ajută cu bani în returul acestui campionat, promit că-mi voi tatua numele lui pe mâna dreaptă. Dacă ne va ajuta şi cu nocturna, voi mai pune un tatuaj: chipul său pe braţul drept!”, a spus Petre Grigoraş, care, în prezent, nu are niciun desen pe corp.

Citit 3061 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.