Hagi, investitor la Oţelul?

Hagi, investitor la Oţelul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ceaţa de ieri a Galaţiului a fost tăiată în două de o maşină de teren în care s-a aflat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Gheorghe Hagi a stat aproape trei ore în oraşul de la Dunăre, timp în care a văzut o repriză a meciului-şcoală dintre titularii şi rezervele Oţelului, pentru ca apoi să se „refugieze” în biroul lui Marius Stan, şeful clubului de Liga I. Intraţi la dos în jurul orei 12.00, cei doi au ieşit abia la 14.27, însă n-au dorit să desluşească tainele acestei întâlniri, amplificând şi mai mult ceaţa. „Am venit în vizită la un bun prieten”, a rostit Hagi în fugă, pentru ca apoi să spună că nu intenţionează să-i ia locul lui Petre Grigoraş. Antrenorul Oţelului - şi el prezent la discuţii preţ de un ceas - a glumit în faţa camerelor de vederi, spunând că şi-a luat rămas bun de la Galaţi.

„Mai mare dragul să vorbeşti cu Gică”

„Staţi liniştiţi, nu schimbăm antrenorul!”, a fost versiunea lui Stan, care a zâmbit tot timpul, lăsând să se înţeleagă că nu se aştepta ca presa să ia cu asalt Clubul „ArcelorMittal” din Ţiglina I, acolo unde s-au întâlnit oficialii Oţelului cu fostul selecţioner al României. „Gică era în trecere, şi ne-a făcut o vizită, iar cu Hagi îţi este mai mare dragul să vorbeşti. Am discutat despre fotbal, sunt multe de vorbit pe acest subiect în prezenţa Regelui”, a continuat şeful grupării locale, pentru ca apoi să ofere un indiciu. Marius Stan susţine că a primit asigurări de la oaspetele său de seamă că, în caz de necesitate, Oţelul va găsi în el un sprijin. „Am discutat şi despre criză, dar şi de faptul că ne-ar putea întinde o mână de ajutor.”

E posibilă şi o colaborare la nivelul juniorilor

Să fie Hagi investitorul-minune din jobenul lui Stan? Dacă ar fi fost dispus să investească, fostul mare fotbalist ar fi făcut-o la Farul Constanţa, echipa la care s-a lansat, dar nu trebuie trecut în alt plan detaliul că „Regele” are o relaţie excelentă cu şeful Oţelului. De asemenea, vizita de ieri a fostului decar al naţionalei ar putea fi legată de o posibilă colaborare la nivel de copii şi juniori, ştiut fiind faptul că Gică Hagi pune bazele unei Academii de fotbal. Oricum, este greu de crezut că simbolul fotbalului românesc s-a deplasat până în oraşul de la Mila 80 a Dunării doar să bea o cafea cu Stan şi Grigoraş pe principiul „bă, nu v-am văzut de mult”.

Citit 3033 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.