Oţelul, pe mâna unui investitor străin?

Oţelul, pe mâna unui investitor străin?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nati Meir, om de afaceri de origine israeliană, a dezvăluit că i s-a propus preluarea clubului gălăţean de Liga I * „Nu este adevărat, a fost o glumă”, a replicat Marius Stan * Totuşi, altă salvare a grupării roş-alb-albastre nu se întrevede *

Situaţia foarte dificilă în care se scaldă echipa de fotbal Oţelul Galaţi nu poate continua la infinit. Toate investiţiile clubului de Liga I au fost stopate (instalaţia de nocturnă, turnichetele, Baza „Ancora” - destinată copiilor şi juniorilor), iar problemele cu salariile capătă efectul bulgărelui de zăpadă.

Contractul cu ArcelorMittal Galaţi pe 2009 – în continuare este considerată principala sursă de finanţare! – încă n-a fost semnat şi nu se ştie când şi dacă se va mai concretiza, dinspre municipalitate nu „transpiră” nimic, aşa că n-ar fi exclus să vedem că gruparea roş-alb-albastră va ajunge pe mâna unui alt investitor. Mai ales că în weekend a fost luat în calcul acest subiect.

„Marius mi-a zis să vin la Galaţi”

Omul de afaceri Nati Meir, despre care s-a tot vorbit zilele trecute că, alături de un important magnat american de origine israeliană, ar putea cumpăra clubul Steaua Bucureşti, a scăpat un „porumbel” în timp ce se afla la emisiunea „Fanatik” de la OTV.

„Am un prieten bun la Galaţi, pe Marius Stan. Am vorbit cu el la telefon şi mi-a spus că Gigi Becali nu va vinde Steaua şi că aş face bine dacă m-aş orienta spre Oţelul. Marius mi-a spus că am putea face treabă foarte bună şi la Galaţi, şi chiar cu bani mult mai puţini.

Am înţeles că Galaţiul ar fi de vânzare. I-am zis că dacă nu mă înţeleg cu Gigi, luni (n.r. - ieri) mă întâlnesc cu el şi discutăm”, a dezvăluit Meir, un controversat „business-man”.

„Nu suntem prieteni, a fost o glumă”

Directorul general al Oţelului a râs la aflarea veştii că Nati Meir a dat publicităţii dialogul lor telefonic.

„Ştiam că vrea să meargă la Gigi Becali pentru a cumpăra Steaua, dar totodată puteam paria că n-are nicio şansă să-l înduplece pe patronul din Ghencea. I-am zis în glumă să vină la Oţelul, ştiu sigur că n-ar face asta, însă nu mă aşteptam ca el să spună asta la televizor.

Mai mult decât atât, nu suntem aşa de prieteni precum spune, mai ales că ne-am şi certat pe un jucător acum câţiva ani. Ca atare, cele spuse de domnul Meir nu sunt decât glume”, a replicat Marius Stan, care admite că nu ştie de unde să scoată bani pentru a acoperi găurile clubului.

„Oţelul este de vânzare” rămâne însă o frază peste care nu se poate trece prea uşor, oricât de amical ar fi fost dialogul dintre Stan şi Meir. Va veni oare un investitor străin la Galaţi?

Explicaţie foto: Marius Stan, surprins în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaş. Era zâmbitor. Oare numai datorită scorului (3-1) sau şi pentru că a găsit varianta de scoatere din marasm a clubului?

Citit 1967 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.