UPDATE: Neagu a ajuns în Bucureşti pentru a semna cu Steaua

UPDATE: Neagu a ajuns în Bucureşti pentru a semna cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 13.30: Negocierile dintre Oţelul şi Steaua pentru transferul mijlocaşului Ionuţ Neagu la echipa bucureşteană s-au finalizat cu succes, conform unor surse din cadrul clubului gălăţean, Oţelul va încasa aproximativ 600.000 de euro, iar jucătorul a acceptat un salariu de 10.000 de euro pe lună. În acest moment, Ionuţ Neagu se află în drum spre Bucureşti, urmând să efectueze vizita medicală înainte de semnarea contractului.

Aceleaşi surse ne-au mărturisit că se mai poartă negocieri şi pentru Iorga în cele două cluburi, dar se estimează că şansele de concretizare nu sunt foarte mari.


Pentru eventualul transfer al mijlocaşului Ionuţ Neagu  de la Oţelul la Steaua o ofertă oficială ar urma să fie făcută în cursul zilei de astăzi, cu o zi înaintea termenului limită de trimitere la UEFA de către gruparea din Ghencea a listei de jucători pentru grupele Ligii Campionilor, conform managerului general de la Steaua, Mihai Stoica. „Am mai discutat şi în ultimele zile cu Narcis Răducan, ştim pretenţiile financiare ale celor de la Otelul. Luni dimineaţă voi merge la Gigi Becali să văd dacă îşi dă sau nu acordul", a declarat Mihai Stoica.

Aflat în închisoare, Gigi Becali a transmis conducătorilor clubului să ofere Oţelului pentru Neagu 500.000 de euro, iar jucătorului un contract de 10.000 de euro pe lună.

Citit 1946 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2013 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.