Raportează comentariu

Genial, numai ca in afara de niste povesti frumoase nu ai spus nimic. Cica Bors nu era patron era doar actionar. Era cel care detinea cele mai multe actiuni, era seful Consiliului de Administratie si el detinea puterea la Otelul. Ba chiar el l-a adus pe Stan inapoi in 2005. Stan nu a negat niciodata ca a luat prima de 400 de mii de euro, insa atunci cand aduci intr-o firma 20 d emilioane de euro, meriti o prima. Daca nu stii, Stan si-a pus casa gaj sa poata plati la un moment dat niste datorii ale clubului, asa ca in banii aia intrau si datoriile facute de Stan. Spui ca Bors nu era patron, ci doar executant, insa actele spun clar ca Otelul avea actionari, avea alti proprietari.
Despre faptul ca Stan a trimis oamenii in strada, e iar o poveste fantastica, avand in vedere ca Stan a iesit in presa si a recomandat sa nu facem scandal, apoi dupa ce iesisera oamenii, a accentuat ca el nu considera necesara iesirea in strada.
Despre faptul ca Bors a fost influentat in vreun fel de iesirea aceea in strada, e comic. Il vezi pe grasul asta care nu a cedat presiunii sindicatelor din combinat sa cedeze in fata a 100 de oameni, cati iesisera atunci?