Raportează comentariu

Meciul a fost pierdut în primul şi în primul rând din cauza formei în care ne aflăm. Că a contribuit şi gazonul sau nu, asta e cu totul altă poveste. Şi da, era denivelat tare de tot (ăla de a zis că era mai bun decât pe Naţional Arena ar trebui să mai iasă din casă că-i rupt de realitate, dar o echipă care se respectă se adaptează şi la condiţii mai vitrege.
Barajul poate fi câştigat în continuare dar depinde de jucători dacă reuşesc să iasă din starea asta, în care sunt de vreo lună. Înjurăturile şi criticile acide nu ajută cu nimic în acest moment. E nevoie de mobilizare!
Cât despre comentariul lui Rayyz, măi nene, stadionul e construit înaintea blocurilor din imediata apropiere. DUPĂ (nu dupe) ce ai aterizat tu de la WC-ul din fundul curţii la oraş nu cred că ţi-a înmânat nimeni contract prin care ţi se garantează locul de parcare sub fereastra apartamentului. Sunt gratis şi pentru toţi, indiferent că merg la meci, la şcoală, la plimbare sau sunt în vizită. Daca nu-ţi convine ia-ţi frumuşel bocceluţa şi du-te de unde ai venit. P.S. ai câştigat premiul pentru cel mai stupid, inutil şi pe lângă subiect comentariu. Felicitări!