Raportează comentariu

In primul rand imi vine sa plang, cand il vad pe omul asta, Stan Marius, cum duce el de grija grija galatenilor si cum pozeaza in aparatorul celor multi si fara de niciunele. Cum pozeaza el in postura de victima, ce arata frumos arata el cu degetul catre altii. Mi se rupe sufletul cand vad cum se zbate el pentru bine comunitatii ca sa ii dea macar un circ si un club de fotbal.Sunt tare curios cand va descaleca de la primarie, ce traseu va alege si ce fraieri de sustinatori va mai avea.
Se baga ca ghimpele in firma lui Adamescu, de parca ar fi strain de trecutul si prezentul, respectiv viitorul apropiat al clubului.Ii ie frica sa nu piarda cascavalul de la club, ca nu i-a ajuns cat a tras cat a fost acolo..A mai ramas carnita macra pe os si nu vrea sa piarda nimic.
Pentru insolventa clubului sau a societatii, eu stiu ca asa ceva se cere atunci cand furnizorii de servicii nu sunt platiti, dar avand in vedere ca clubul a avut bani in cont patronatul trebuie sa justifice banul respectiv.Mai mult de atat, daca s-a stabilit contractul la vanzarea clubului ca Adamescu trebuie sa investeasca 10 mil. EU.in urmatorii 5 ani atunci pe langa faptul ca este treaba de DNA, Adamescu poate sa piarda clubul daca ii aduce prejudicii.Insolventa este si un lucru bun pentru o societate pentru ca este protejata de lege timp de 3 ani s-au mai mult de catre creditori, dar poate fi si un lucru rau fiindca dupa aceasta perioada se poate decreta falimentul.Poate de asta latra si Stan, bine aiaci incluzand si banii de la club care considera ca i se cuvin.
Oricum, foarte complicata situatia acum dar se poate complica si mai mult in viitor, iremediabil.
O sa mai curga multa cerneala pe hartie despre subiectul asta.
In Romania s-a inventat furtul care se ridica la nivel de arta si tehnica furtului este incontinuu perfectionata sub protectia legilor permisive asupra vulturilor astora.