Art Therapy Center aduce la Galaţi excelenţa în masaj și terapii alternative

Art Therapy Center aduce la Galaţi excelenţa în masaj și terapii alternative
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Înfiinţat în urmă cu aproape un an, Art Therapy este un centru de masaj si terapii alternative care a adus în premieră la Galaţi o serie de terapii unice în România. Beneficiile uimitoare resimţite de pacienţii care au încercat aceste metode de tratament complementare, precum şi profesionalismul, dedicarea şi renumele terapeuţilor au făcut din Art Therapy Galaţi un centru de excelenţă în domeniu, căutat acum de oameni din mai toată ţara.

Terapiile complexe de care vă puteţi bucura în cadrul saloanelor moderne ale centrului dau rezultatele scontate în cel mai scurt timp. Tratamentele disponibile sunt sigure, nu au efecte adverse, pot ajuta în cazul a numeroase afecţiuni fizice şi emoţionale şi sunt benefice în menţinerea sănătăţii pentru persoanele de toate vârstele. Terapia începe imediat ce ai pătruns în sediul centrului. Lumina de interior este liniştitoare, aromele din aer contribuie de asemenea la relaxare, iar muzica ambientală te ajută să uiţi de stres. Personalul este amabil şi plăcut, iar profesionalismul este aici la el acasă. De altfel, una dintre exigenţele centrului este ca toţi membrii echipei să fie în armonie cu ei înşişi, pentru a putea fi mai apoi în armonie cu echipa şi cu pacienţii. Nu este astfel de mirare că majoritatea pacienţilor ies din centru fericiţi şi mulţumiţi de rezultatele tratamentelor.

Două terapii unice în Galaţi şi în ţară

Printre serviciile oferite de centrul Art Therapy Galaţi se numără numeroase metode de masaj, adaptate în funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte, deoarece terapeuţii centrului pornesc de la premisa că nu există boli, ci blocaje si dezechilibre. Astfel, în funcţie de problemele pentru care vii şi în urma consilierii cu un specialist al centrului poţi beneficia de: reflexoterapie, masaj pentru slăbire, masaj pe scaun, masaj somatic, masaj de relaxare sau masaj decontracturant, pentru a da doar câteva exemple.

Vedetele centrului sunt însă două tipuri de terapie disponibile în premieră la Galaţi şi în România. Este vorba de terapia Veeda şi de terapia ROI. Terapia Veeda porneşte de la ideea că sănătatea trebuie să devină un stil de viaţă. Veeda caută şi elimină blocajele, prin reaşezarea ţesuturilor. Corpul uman are un program care este funcţional atât timp cât nu este perturbat. După ce s-a acţionat cu terapia Veeda organismul îşi reactivează programele şi trece la acţiune reparând ceea ce a fost stricat de: alimentaţie neadecvată şi postură greşită, gândirea negativă, precum şi de fobiile şi suferinţele emoţionale provocate de semenii noştri.

Terapeutul centrului, Tatiana Vrabie, spune că există situaţii în care terapia Veeda dă rezultate încă de la prima şedinţă, deoarece terapeutul îl ajută pe pacient, prin tratarea anxietăţii, a stresului, a fobiilor, a fricilor şi a atacurilor de panică, să găsească soluţii fără să analizeze situaţia ca fiind o problemă, datorită simplului fapt că fiecare dintre noi dispune de resurse interioare remarcabile de vindecare. Există însă şi situaţii când sunt necesare mai multe şedinţe de terapie pentru a ajunge la starea de echilibru de care are nevoie pacientul.

Metoda ROI s-a născut dintr-o experienţă de analiză, cercetare, experimentare, observaţie şi culegere de date a doctorului italian Mimmo Micarelli, experienţă întinsă pe o durată mai mare de 11 ani. Prin ROI se înţelege aplicarea pe individ, prin chestiuni statistice, a unei modalităţi terapeutice care are scopul de a reprograma structura corpului, acţionând asupra: funcţiilor mecanice (oase, muşchi, articulaţii etc.) funcţiilor chimice (nutriţionale etc.), funcţiilor emoţionale (trăirile personale), funcţiilor psihologice (diferite traume) şi a câmpurilor de energie radiantă electromagnetică şi componentă spirituală.

Ce afecţiuni pot fi tratate la centrul Art Therapy Galaţi

De cele mai multe ori, oamenii vin la Art Therapy Center Galaţi pentru a scăpa de diverse dureri: de spate (protruzie, hernie de disc), dureri provocate de nervul sciatic, dureri ale zonei cervicale, dureri de cap, însoţite de ameţeli şi de stări de vomă, dureri de umeri, de şolduri şi de genunchi, dureri în zona abdominală, balonare, flatulenţă, dureri şi umflături ale picioarelor, picioare reci, fierbinţi sau amorţite, dureri musculare, dureri axilare, inghinale sau mamare, dureri abdominale, dureri şi dereglări menstruale, dureri şi blocaje de gât şi de umeri, dureri şi amorţeli ale mâinii sau dureri şi blocaje localizate în diverse alte părţi ale corpului. Terapeuţii centrului tratează cu succes migrenele şi durerile de cap de orice fel, spondiloza cervicală, hernia de disc şi protruziile discale, sciatica, blocajele limfatice (nodulii limfatici).

Puteţi consulta lista completă a tipurilor de masaj oferite de Art Therapy Center Galaţi pe pagina de internet a centrului www.artaterapiei.ro. Centrul Art Therapy este situat pe strada Traian, numărul 136, vizavi de Starea Civilă, iar informaţii despre terapiile abordate şi promoţii puteţi găsi şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/arttherapycentersrl

P

Citit 14842 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Februarie 2018 16:59