Alimente care ajută la eliminarea nicotinei din organism

Alimente care ajută la eliminarea nicotinei din organism
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit unui studiu realizat în 2015, pe lângă cancer şi boli cardiovasculare, fumatul favorizează şi apariţia unor tulburări psihice foarte grave. În plus, pielea îmbătrâneşte mult mai repede dacă ai acest viciu. Din fericire, există o serie de alimente care te pot ajuta să elimini mai repede nicotina din organism, limitând astfel efectele sale nocive asupra corpului.
Spanacul se numără printre cele mai sănătoase legume, deoarece nu este bogat doar în vitamine, ci conţine, de asemenea, cantităţi mari de acid folic. Specialiştii spun că fumatul este asociat şi cu lipsa acidului folic din organism. Prin urmare, este esenţial să mănânci alimente în compoziţia cărora se găseşte acidul folic sau vitamina B9.
Kiwi este considerat drept un fruct-minune, atunci când vine vorba de eliminarea nicotinei din organism. Este o sursă bogată de vitamine (A, C şi E). Când fumezi, nivelurile acestor vitamine se reduc. De aceea, trebuie să îi dai organismului ceea ce a pierdut.
Nu în ultimul rând, fumatul te deshidratează. Potrivit oamenilor de ştiinţă, atunci când bei destulă apă, nicotina acumulată în organism se elimină mult mai repede.

Citit 2293 ori Ultima modificare Duminică, 25 Martie 2018 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.