Remedii cu efect garantat pentru DURERILE DE CAP

Remedii cu efect garantat pentru DURERILE DE CAP
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Din cauza unui stil de viață agitat şi mereu pe fugă, organismul poate deveni din ce în ce mai slăbit şi mai epuizat. Astfel, apar durerile de cap puternice, care încetinesc funcţionarea corectă a organismului, îngreunând și asimilarea cantității necesare de vitamine și de nutrienţi.

Există o serie de remedii pentru aceste dureri de cap. Plante naturiste, ceaiuri sau pastile. Încearcă să scapi de aceste dureri de cap cu ajutorul ceaiurilor. Iată câteva dintre cele mai eficiente ceaiuri şi plante pe care le poţi consuma pe parcursul unei zile, pentru a trata durerea de cap în mod eficient.

Ceaiul de muşeţel

Binecunoscutul ceai de muşeţel are un efect calmant asupra ta şi te ajută să reduci stresul acumulat peste zi. Durerile de cap sunt cauzate, de cele mai multe ori, de griji şi de stres. Acest ceai te va ajuta să îţi recapeţi starea de linişte şi implicit, să scapi de durerea de cap. Pont: Ceaiul de muşeţel este eficient şi atunci când este pregătit pentru infuzie.

Ceaiul de lavandă

Lavanda este extrem de eficientă în tratarea durerilor de cap. Pregăteşte un ceai din frunze de lavandă combinat cu câteva felii de lămâie (curăţate, în prealabil, de coajă - n.r.) şi vei vedea rezultatele în scurt timp. Pont: Amestecă o picătură de ulei de lavandă cu o linguriţă de ulei de măsline şi masează-ţi uşor fruntea şi tâmplele.

Ceaiul de ghimbir

Ceaiul de ghimbir înlătura toxinele acumulate în organism. De asemenea, ameliorează durerea de cap şi redă tonusul şi vitalitatea. Pont: dacă vrei să te bucuri şi de un aport necesar de vitamine, rădăcina de ghimbir este bogata în calciu, magneziu, zinc şi potasiu. Băute în mod echilibrat şi cu atenţie, ceaiurile te pot ajuta să îţi recapeţi vitalitatea şi energia. Le poţi include în rutina ta zilnică şi vei simţi efectele benefice fără întârziere. Înainte de a te hotărî să urmezi un tratament cu produse naturiste, fie ele şi ceaiuri, cere sfatul unui medic.

Citit 4595 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2018 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.