Cum să te doară creierii dacă nu îi ai?

Cum să te doară creierii dacă nu îi ai?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Dacă urăsc ceva în lumea asta este sexy-fan, sexy-proful, sexy-Brăileanca” , ne-a spus, în cuvinte puţine, atâtea câte avea la el, Răzvan, comentând, astfel, informaţia potrivit căreia pentru al treilea an consecutiv (vai, ce plictiseală, tu!) a fost ales printre primii patru sexy-star TV. După care, la fel de nonşalant ca şi la comentariul de dinainte,  Răzvan i-a făcut „intrarea” sexy-asistentei din platou care a început să facă ce ştie ea cel mai bine şi, de altfel, pentru ce a fost angajată: să se bâţâie cu toţii nurii la vedere, sub pretextul oficial al „gimnasticii de dimineaţă”…

* A fost nevoie să mă documentez pe internet pentru a mă lămuri de ce rag, ca măgarii, actorii, pe Prima Tv, în pseudo-filmul „Iubiri secrete”! Pentru că este o reality-telenovelă, un fel de nici cal şi nici măgar, dar nu pe uliţă, ci direct pe un post naţional de televiziune.        

Am urmărit, trecând în câteva minute de la râs nebun la durere aprigă de cap, o parte din episodul 29, al celui de-al doilea sezon – semn că producţia are audienţă, nu glumă!. Povestea a fost simplă: un individ costumat ca orice interlop care se respectă – cu burtă, cămaşă cu păr pe piept şi cruce mare la gât – i-a declarat dragoste eternă unei adolescente deghizată în pipiţă şi pe care acesta o botezase „prinţesa”.

Înainte însă i-a aruncat unui gealat tip-dulap care ieşea pe uşă: „te rog io frumos ceva”, moment în care ne-am fi aşteptat să continue „cumpără-mi o şaorma din colţ” sau „dă-mi o mie de parai cu camătă”. Aşi!, ţi-ai găsit! „fă-l să sufere!” a venit rugămintea interlopului la adresa presupusului torţionar, care şi-a stricat imaginea de macho închizând încetişor şi politicos uşa după el… „Nu mai pooot, vreau să fiii a ameeeaaa!”, a urlat, apoi, interlopul către „prinţesa” lui, de ziceai că vrea să o ia la bătaie, nu la iubit. Cum fata nu prea a avut replică (un „mic inconvenient” al acestui format de program tv care, din întâmplare, se bazează pe imaginaţia şi spontaneitatea interpreţilor), interlopul a schimbat registrul şi s-a apucat să-i cânte iubitei ceva arii de operă. Şi, în timp ce spaima cartierului răgea un romantic „ti voliilooo!”, fata a rămas tablou, în timp ce din bucătărie o altă tipă comenta: „uite cât e de perversă, nenorocita”. Dar ce s-o mai lungim, pe final, perversa a fost cerută de soţie, după care s-a terminat episodul, lăsând telespectatorii alienaţi pentru eternitate. 

Citit 1618 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.