A făcut sau n-a făcut Bianca sex cu Botezatu?

A făcut sau n-a făcut Bianca sex cu Botezatu?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoc! Bianca scrie o carte. Da, aţi citit bine şi aveţi tot dreptul să vă minunaţi. Vorba unei colege, e ca şi cum ai spune „peştele merge pe stradă”. Mărturisesc că era trecut bine de tot de miezul nopţii când am asistat la marele anunţ: păcătosul de Capatos a prezentat-o, după modelul „iat-o pe noua Nicoleta Luciu”, pe această „nouă Marin Preda” care este Drăguşanca. Şi aflaţi că nu va scrie o carte de bucate, nici una de colorat pentru adulţi ori vreun album de poze sexy. Nu e nici vreun manual de cucerit fotbalişti, ci o carte despre propria viaţă. Mă rog, ca să fiu sinceră, de fapt Bianca îşi va povesti memoriile jurnalistei care va scrie cartea respectivă.

Cert este că un capitol întreg din carte îi va fi dedicat lui Cătălin Botezatu, cel care a creat-o pe Bianca. Păcătoşii Antenei au vrut să ştie dacă producţia editorială a Drăguşancei va oferi şi răspunsul la marea întrebare rămasă de atâta amar de vreme fără răspuns: „A făcut sau nu Bianca sex cu Botezatu?”. Până în martie la anul, când, cică, apare cartea, puteţi să vă daţi cu presupusul. Şi pentru că nu pot vorbi de Bianca şi să o neglijez pe tovarăşa ei de emisiune şi de asistenţă, Cruduţa, o să vă spun că, ieri noapte, Daniela a venit la emisiune direct de la un eveniment, ameţită şi cu ciorapii rupţi de atâta muncă. Nu, cârcotaşilor, nu erau rupţi în genunchi, ci mai sus, pe coapsă.  

* Miauu antenele! Antena 1 a făcut marţi seară majoratul - 18 ani de existenţă. Oare cât o fi însemnând asta în ani motăneşti, ptiu, voiculeşti? Hai să nu fiu rea şi să le spun „La mulţi ani” pe această cale. Dilema mea este însă alta! La câte scene de nuditate şi cu caracter sexual explicit am văzut eu la Antena 1 în ultimii ani, pot spune că anteniştii au început viaţa sexuală, hăt!, din fragedă adolescenţă, de pe la 11 ani, când o dezbrăcau de sutien, cu entuziasm, la fiecare revelion manelistic, pe Mama Natură – Roxana Ionescu. Ehei! Ce vremuri! Acum Roxana s-a făcut vedetă serioasă pe la trustul Pro, iar anteniştii au rămas cu Bianca, Daniela, Vancea şi restul asistentelor iute lepădătoare de textilă. 

Citit 1796 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.