E rochie sau uniformă pentru sex?

E rochie sau uniformă pentru sex?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În plastic, e fantastic! „Dacă poţi să te urci pe chiuvetă şi să nu-ţi crape rochia când faci sex e perfect! E o soluţie de croit”, a comentat criticul de modă Ovidiu Buta privind o rochie „creată” de Simona Sensual. „E rochie sau uniformă pentru sex?”, m-a plesnit în frunte dilema lui Mircea Solcanu, enigmă care marca creaţia (cacofonie intenţionată) Biancăi Drăguşanu. Dezbaterea despre „colecţiile” de rochii tip lenjerie intimă a piţipoancelor de showbiz a avut loc la „Apropo Tv”, sub bagheta lui Andi Moisescu.

Chestiile purtate de Cruduţe, Tonciuţe Buruienuţe şi alte fătuci iute lepădătoare de haine pocneau de-a dreptul pe sânii şi pe fundurile manechinuitelor. Şi m-am întrebat sincer dacă „designeriţa” a inventat rochiile cu silicoane sau silicoanele în rochi. „Păpuşă, nu ai creat tu asta, astea au fost create de nişte oameni care după aceea le-au vândut la sex-shop şi le-au făcut din latex”, a fost verdictul dur al lui Solcanu. Acu’ să fim serioşi ce pretenţii să ai de la o creaţie de 150 de „roni” făcută de această super plastic woman băştinaşă?!

Şi nu pot să nu mă gândesc privind cohorta de Barbie-piţi decât la spusele lui Dan Puric: „Să nu vă fie frică, fetelor, de frumuseţea românească pe care v-a dat-o Dumnezeu! Femeile din România au ceva tandru! Au ceva non-violent! Nu vă luaţi după ţoapele astea de la televizor, care sunt obraznice, impertinente şi care când privesc în televizor parcă perforează ecranul!”. Mda. 

* Trăim fast food. „Era ploaie şi băbuţa avea pungi de plastic în picioare. De fapt m-am întâlnit cu sărăcia nu cu băbuţa! Şi m-a întrebat: «Maică, ce scrie acolo? Fast food?». «Nu scrie Fast food scrie fast fud!», o certam că n-are accent britanic, că prostul dacă nu e şi fudul parcă nu e prost destul». «Şi ce înseamnă, maică?!», m-a întrebat cu ochi lăcrimoşi. «Înseamnă să mănânci repede».

Şi a venit răspunsul lui Dumnezeu, răspunsul total al României eterne. A ridicat ochii albaştri şi a zis: «De ce, mamă? De ce să mănânci repede?». Şi mi-am dat seama că sunt idiot. De ce să mănânci repede, de ce să faci copii repede, de ce să faci dragoste repede? Vi se ia timpul ca să nu puteţi iubi!”, a spus Dan Puric într-o emisiune Tv. Trăim fast food, avem vedete fast food, ne sinucidem fast food. Poftă mare!

Citit 2673 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.