De profesie animatoare sau moldoveancă?

De profesie animatoare sau moldoveancă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâni provocatori, fese obraznice, şolduri languroase, decolteuri adânci, spumă în baie, şampanie, costume ude, vorba aceea, ochi alunecoşi, inimă zburdalnică! Chiar nu am nimic împotriva fetelor care concurează pentru a fi iubite de Burlacul (Antena 1). Până la urmă, fiecare îşi face viaţa cum vrea. Şi tinere (cum vă spusei deja!) sunt, libere, sunt, de nimeni nu depind, deci ce le-ar putea opri? Poate doar animozităţile dintre ele care nu au nimic de a face cu profilurile unor concurente dintr-o emisiune de divertisment, ci ale unor prădătoare vorace, din jungla amazoniană.

Fetele se iau la ceartă invariabil, de fiecare dată când se întâlnesc la un loc mai mult de două - că atunci bârfesc pe principiul "îţi spun ceva, da' să nu mai spui la nimeni"! Problema pe care o am este alta: profesiile concurentelor. Ca şi în altă emisiune de mare angajament - "Te pui cu blondele?" – tinerele îşi declară nişte profesii de-a dreptul surprinzătoare pentru emisiunile la care se prosti…, pardon!, pretează. De pildă, la emisiunea lui Negru, fetele care se fac de râs susţinând că smaraldul este roşu sau că pasărea flamingo este, de fapt, cocostârc sunt "beauty consultant", "maseuză", "referent economist" sau "expert vânzări".

La fel, aspirantele la o noapte de iubire cu "Actorul Porno", cele care se ceartă ca chioarele între ele - şi de n-ar fi camera video pe ele, cred că s-ar şi părui niţel - au profesii care mai de care mai interesante. Una este administrator la o firmă, alta, profesoară, iar o alta, chiar "consilier parlamentar". Drept să vă spun, le-a crezut pe cuvânt doar pe Saha de la „Burlacul” şi pe Sânziana de la "Blondele". Prima a spus limpede că e "hostess" (deşi gurile rele spun că ar fi animatoare la Bamboo, fată!) iar a doua a fost şi mai sinceră: s-a declarat, simplu: "moldoveancă". Păi nu e mai corect aşa? Că să pici de blondă ca moldoveancă e una (chiar şi genetică, aş putea spune), în timp ce să te faci de râs ca şi consilier parlamentar este mult mai complicat. Ce parlamentar s-ar însura cu o consilieră care nu ştie diferenţa dintre un rubin şi un smarald?

Citit 1790 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.