Puţi? Atunci eşti „eco”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Suntem neam de ecologişti! Acu’ m-am prins de ce în autobuzele noastre SH miroase de-ţi fuge nasul din loc, de îndată ce se dezmorţeşte vremea! Frate, suntem eco! De când a plutit dramatic în oceanul plin de sloiuri, lui Leonado Di Caprio i-a trecut cu spălatul. A devenit eco, adică face duş doar de două ori pe săptămână, iar deodorant nu foloseşte pentru că poluează mediul înconjurător. Nici "vampiroiul" de Robert Pattison nu-i vreun obsedat de igienă. Se plâng colegii de platou că duhneşte de-a dreptul.

* Divele din Gâşteni. Să „năpârlească” de ciudă toate curcile din satul Gâşteni! Apuse sunt vremurile în care Ramona Gabor călătorea cu tramvaiul şi lua amendă. „Prima dată când am venit eu în Bucureşti nu ştiam că se compostează biletul la tramvai şi m-au prins. Că la Bacău, cumpărai biletul din autobuz, şi aia era! Am primit amendă… parcă am plătit-o, sau nu, nici nu mai ştiu, nu contează oricum!”, declara candidă Ramonica. Gaboriţa mică şi-a luat tolba la spinare şi s-a dus în Dubai, unde a intrat în în haremul lui Mohamed Al Habtoor, un şeic putred de bătrân. Ptiu, de bogat. Cică de când e în Dubai, Ramonica o ţine din succes în „succesuri” şi e ofertată din toate părţile. Şi se laudă că primeşte o mie de euroi de prezentare. Păi o mie de euro primesc alde fotomodelele băştinaşe ca să-şi arate chiloţii personali prin cluburi…

* Dubai-dubai-dubai-da, uite Zâna mea! Paparazii de la Kanal D se ţină după Andreea Marin Bănică precum muştele. Înţeleg că firesc să te întâlneşti cu Zâna la un eveniment caritabil, da’ ca să spui că ai dat peste ea din întâmplare tocmai pe plajele Dubaiului, hai să fim serioşi! Pe scurt, am văzut-o într-un reportaj pe Andreea Marin Bănică ţopăind fericită în valuri în vreme ce era trasă în poze. Zâna promovează talentele româneşti şi face reclamă unei noi colecţii de haine realizate de o creatoare româncă. Foarte frumos şi onorant, numai că pentru şedinţa foto, s-a dus tocmai în Dubai! „Hainele sunt făcute să te îmbrace, să le porţi cu plăcere, dar nu mai mult decât atât”, povestea ea din vârful buzelor de zână. Şi revin, pentru treaba asta să baţi drumul până în luxosul Dubai? Haida-dubai-dubai-da!

Citit 1791 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.