Unde şi-a pierdut Irinel virginitatea?

Unde şi-a pierdut Irinel virginitatea?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În silicoane să ne măsurăm? „Luciu la pătrat, fantezia oricărui bărbat”, titrau la ceas de seară turcii de la Kanal D cu obiectivul pofticios al camerei înfipt în decolteurile celor două surori Luciu, Nicoleta şi Iuliana. Uite o treabă bună faptul că surorile au câştigat dreptul să mai joace şi în bătătura concurenţei, nu doar la Pro Tv. Revenind la fantezie, n-aş băga mâna în foc. Ştiţi de ce? Pentru că dincolo de aparenţa lor voluptoasă şi sexoasă, Nicoleta şi Iuliana sunt de un bun-simţ incompatibil cu profilul standard al piţipoancei.

E de mirare că într-un showbiz cu ţâţele goale şi fundul la înaintare, cele două tinere şi-au păstrat decenţa şi capul de umeri şi nu au înşirat amanţi şi scandaluri. Fireşte că n-au scăpat de întrebarea insistentă cu dimensiunile şi au raportat cu zâmbetul pe buze: Iuliana – 95 cm circumferinţa bustului, Nicoleta, indecisă, între 95 şi 100. La mai mult şi la mai mare! Parcă aşa se spune, nu?

* Salut voios de pionier! Aşa se spunea pe vremea mea, nu ştiu dacă şi pe vremea lui Irinel Columbeanu, „nababul” taberei de pionieri din sudul Franţei, anul 1971, care a trecut ilegal graniţa în Spania şi a trăit o experienţă cu două surori chelneriţe. Am auzit-o  povestită de însuşi Iri la Antena 2. „Este povestea unui băieţel, pionier, de 14 ani, care a făcut peste noapte vreo 400 de dolari. Am sesizat repede că lângă tabără era un bar. Normal că nu aveam cum să intru, dar am reuşit. M-am împrietenit cu ospătăriţa care m-a servit, mi-a prezentat-o şi pe sora ei, aveau 22 şi 24 de ani.

Nu am cheltuit toţi banii, ce naiba, doar nu-s fraier! Am cheltuit puţin că după aia au început ele să facă cinste şi din cinste în cinste, hai la noi! Unde?! Las’ că vezi!  Cu maşina lor am trecut graniţa fraudulos în Spania. M-au adus în tabără a doua zi înainte să răsară soarele. Am plecat în Spania într-un fel şi m-am întors… un pic mai înţelept. Cred că au urmărit un scop educativ, să le dea Dumnezeu sănătate”, a mărturisit Iri cel matur. Eu am rămas cu o dilemă. Cât măsura oare Iri la 14 ani pioniereşti şi ce baftă poţi avea să împarţi, ptiu!, să îţi facă „educaţie” două surori cu sânge latino. Şi la naiba, să nu poţi povesti nimănui treaba asta în anii 70!

Citit 1739 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.