Ghici unde are aluniţa soţia lui Pepe?

Ghici unde are aluniţa soţia lui Pepe?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi iar a fost isterie între Antena şi Pro, căci fiecare şi-a adus în platou "partea vătămată" din scandalul Zăvo-Pepe şi s-a pus pe bârfit. În timp ce Oana se dădea victimă la Simona în emisiune, Pepe ofta discret pe canapeaua lui Măruţă. Cum nici unul dintre posturi nu avea imagini în exclusivitate, ambele au prezentat-o pe Oana adusă de mascaţi la audieri, după care fiecare realizator a făcut ce l-a dus mintea: Măruţă a apelat la arhiva televizată şi ne-a prezentat un remember cu câte suluri de hârtie igienică i-a furat Oana lui Pepe din casă, în timp ce Simona a adus în platou un fost amant al Ralucăi Pastramă, băiat care a început să povestească detalii picante din fosta lui poveste de dragoste.

Când să devină mai palpitant şi băiatul să spună unde are Raluca Pastramă aluniţa, de a rămas o ţară întreagă cu sufletul la gură (?!), a intrat în direct un reprezentant al clanului Pastramă care a spus, cuviincios, către Oana: "Tu să  taci că eşti o penală...". Bine, ce să mai zicem? Până la urmă şi Oana şi-a căutat-o că s-a apucat să îl corecteze la gramatică pe individ: "Băiatul pe care, nu băiatul care...". Din păcate, timpul alocat emisiunii se terminase, spre disperarea Simonei, care vedea cum spiritele abia de acum înainte se încingeau! Aşadar, localizarea aluniţei pe trupul Ralucăi a fost "reportată" pentru o altă emisiune, nu de alta, dar la cât de mult au umblat în ultimul timp pozele cu nudul doamnei Pastramă, toată naţiunea ar putea trimite răspunsul corect, prin SMS, la Simona în emisiune!

* Dar să trecem de la această amuzantă emisiune la una şi mai distractivă - Happy Hour. După cum îi spune şi numele, emisiunea este una de divertisment. Acuma, ori eu am uitat ce înseamnă asta, ori Măruţă are un prea sofisticat simţ al umorului. Cum altfel să crezi că e amuzant să relatezi cum ţi-a eşuat prima căsătorie (aşa cum a făcut-o Pepe), sau cât de grea a fost viaţa cu Nico? Şi, colac peste pupăză - promo pentru a doua zi - cum a ajuns artistul Şerban Ionescu să zacă la pat şi abia să vorbească, după ce a fost muşcat de o căpuşă! Funny, nu?

Citit 1506 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2012 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.