Apă Canal - pusă pe jar, Grădina Zoo - chinuită

Apă Canal - pusă pe jar, Grădina Zoo - chinuită
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă - Pentru modul în care a reacţionat în urma situaţiei generate de ploaia torenţială de miercurea trecută, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, merită o bilă albă. Edilul urbei a mers într-unul din cele mai vulnerabile locuri ale oraşului, Inelul de Rocadă, şi a cerut Apă Canal ca la următoarele avertizări meteo pentru precipitaţii abundente să asigure din timp echipe de intervenţie în perimetrele cele mai expuse riscului de blocare a sistemului de canalizare. Adică să nu aştepte să se oprească ploaia şi abia după aceea să se apuce de desfundat canalizările.

În plus, Primăria municipiului Galaţi a făcut un gest pe care de 12 ani nu l-a mai făcut, indiferent de gravitatea situaţiei: şi-a prezentat scuze gălăţenilor afectaţi de blocarea circulaţiei. Totodată, municipalitatea le-a cerut cetăţenilor şi agenţilor economici să utilizeze corespunzător punctele de colectare a deşeurilor, astfel încât sistemul de canalizare să poată funcţiona la capacitate maximă, mai ales în condiţii de precipitaţii însemnate.

Bilă neagră - Pentru faptul că a permis ridicarea unui şantier peste şi printre cuştile animalelor de la Grădina Zoologică, pentru că animalele captive sunt ţinute flămânde, însetate şi într-o mizerie cumplită, fosta conducere a Consiliului Judeţului şi cei care ar fi trebuit să aibă grijă de animale şi nu au făcut-o primesc o bilă neagră. Sperăm ca situaţia să fie îndreptată cât mai repede de actuala conducere a judeţului şi ca vieţile necuvântătoarelor sălbatice să ajungă în grija unor oameni cu suflet şi cu minte.

Citit 12169 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iulie 2012 14:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.