În săruturi să ne cronometrăm sau în fire de păr să ne înţepăm?

În săruturi să ne cronometrăm sau în fire de păr să ne înţepăm?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De la sâni la păr, implant să fie! După ce operaţiunea siliconare a sânilor blegiţi de maternitate ai Nicoletei Luciu a fost transmisă (aproape) în direct pe canapeaua lui Măruţă, mă aşteptam ca următoarea să fie vreo mărire de bărbăţie. Doar nu de nas ori de labă a piciorului. Măruţă a rămas tot la implant, dar de păr. Iar „cobaiul”, la propriu şi la figurat a fost artistul Mihai Trăistariu. Părerea mea este că la vocea, talentul de veritabilă privighetoare a Carpaţilor - n-o spun la mişto! - o chelie deasă ori rară nu ar trebui să-l afecteze. Dar dacă omul vrea să aibă părul Mariei Dragomiroiu, e dreptul lui. Mi s-a zbârlit părul ascultându-l pe artist cum s-a desfăşurat măcelul asupra scalpului său. Medicii i-au secţionat muşchii, i-au tăiat bucăţi de piele din ceafă şi i le-au capsat în frunte. „Injecţii, înţepături, burghiu”, povestea Mihăiţă. Şi după acest chin şi opt ani de dureri de cap, din cele o mie de fire de păr răsădite de medici doar 11 firicele s-au prins. Fix un smoc în frunte, potrivit pentru un Păcălici. Pentru că artistul recunoaşte singur că „s-a calicit” şi că în loc să dea 2.000 de euro pe un implant în Germania, a dat 50 de euro în România.

Să mă ierte publicul puritan, dar mie îmi aminteşte de bancul cu tânăra care disperată că nu e domnişoară în noaptea nunţii s-a dus la ginecolog şi l-a rugat să-i refacă virginitatea pe 10 lei. A doua zi, tânăra mireasă a venit să-l întrebe pe doctor ce i-a făcut, pentru că soţul a fost convins de fecioria ei, dar i-a durut pe amândoi îngrozitor. Pentru cei 10 lei, medicul îi înnodase miresei podoaba pubiană...

* Înfiletată şi pupată. Un minut şi jumătate, atât a durat un sărut franţuzesc între Bahmu şi mai tânărul ei iubit. I l-au cronometrat paparazii WowBiz! Doamne, dacă până aici s-a ajuns cu mizeria - pupoiul fusese filmat pe şest, cu camera ascunsă - cred că nu trebuie să mă mai mire că la televizor se vorbeşte că Bahmu a fost „înfiletată” de noul iubit!

Citit 1169 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2013 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.