Cine vrea să fie Next Moni pentru „crocodilul” Iri?

Cine vrea să fie Next Moni pentru „crocodilul” Iri?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Piţi pentru Izvorani. Adevărul este că de multă vreme Irinel Columbeanu nu mai făcuse scufundări prin tabloide şi nu se mai jucase de-a crocodilul cu piţipoanc, pardon, aspirantele la inima cardului lui în jacuzzi. Şi numai ce-l dădură în vileag paparazii, că s-a dus cu două june la restaurant, la ceas de noapte. Dovadă că există loc pentru o Next Moni. Şi n-am spus-o eu, ci Agentul VIP Cristi Brancu: „Iată puştoaicele, iată Irinelul! Măi, deci pe om nu l-a usturat prea tare la fund de la Moni, şi mai vrea! Nu se lasă! Poate face un casting pentru noua ţeapă pe care urmează s-o ia! Să se numească Next Moni şi eventual să fie prezentat pe Dan Negru, că el are mână bună!”, a comentat cu umor Agentul VIP.

Lăsând gluma la o parte, Irinel are tot dreptul să-şi refacă, nu-i aşa, viaţa, la a doua tinereţe! Dar dacă-şi alege tot piţipoance ca şi nevasta dintâi, o să fie vai de pielea şi de crocodilul lui. Şi ca să închei în aceeaşi notă, îi fac o dedicaţie specială cu refrenul lui Buzdugan: „Deşi la vârsta de perfuzii, e gol cu fetele-n jacuzzi/ El e Iri, micuţul crocodil,/ Şi stă în vilă, nu la vreun azil/ Îi place-n viaţă să petreacă/ Gol şi cu femei în apă!”. Deocamdată e pe uscat, dar o să aibă grijă Next-Monicile să-l vâre cu capul la fund!

* Vise, Lenuţo, tată, vise! „Ponta să fie hippie, să poarte favoriţi şi cămaşă înflorată, iar domnul Antonescu să fie rocker ca în tinereţe, să aibă geacă cu ţinte şi pantaloni de piele, numai să facă ţara să meargă mai bine, cum au promis”. Acesta mi-a părut a fi visul simandicos al Elenei Udrea poposită pentru o seară la Serviciul Român de Comedie. Aha, şi el comandante Traian Băsescu pe ce parte să-şi poarte şuviţa?

* Femeia loterie. Nu, nu mă refer la Biju, cântăreaţa fără chiloţi pentru care TVR şi-a luat amendă, ci la Magda Ciumac - o mai ţineţi minte? Ehei, ce vremuri şi cum îi mai jucau tocurile şi buricul pe masa lui DD în direct. Acuma zice femeia că simte că-i calcă pe urme la Loterie lui Ogică. Dacă asta înseamnă pârnaie şi bătute cu strigături, viitorul e sumbru!

Citit 1908 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2013 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.