Om sau vibrator politic?

Om sau vibrator politic?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Elena Udrea şi fermitatea Crinului. Deşi întreg PNL-ul i-a dat mandat de fermitate lui Crin Antonescu, Elenei Udrea tot nu-i ajunge. De când e într-o perpetuă mişcare populară (electorală) şi şi-a băgat sânii în embargo la decolteu, blonda politicii de dreapta a început să arunce priviri galeşe către liberalii pe care - vă mai aduceţi aminte? - i-a părăsit pentru Cotrocenii lui Traian Băsescu! Ei uite că acum vrea fermitate tocmai de la cei cărora le-a întors spatele cu ceva ani politici în urmă. Mai precis, dacă tot s-a întors pe baricadele politice, spune că „nu face alianţă cu PNL-ul, până nu se poziţionează cu fermitate în opoziţie”. Nu ştiu dacă PNL mai are ceva fermitate pentru lujerul politic sau pentru pistilul antonescian al liderului Crin, (între noi fie vorba, mai ferm îmi pare primarul Sibiului), dar ştiu că dorinţele Elenei Udrea au primit o replică de mare angajament din partea lui Dragoş Pătraru, de la „Starea Naţiei”. „Câtă fermitate, doamna Udrea, mai vreţi! E om, nu-i vibrator, lăsaţi-o-ncolo! Cât de ferm şi de întărit îl mai vreţi, doamna Udrea? Chiar credeţi că nu ştie ce e aia fermitate în politică? Doar e la fel de experimentat ca domnul Traian, că amândoi au intrat în politică în 1990. Ce are Traian şi n-are Crin, că intrăm la idei, Doamne fereşte!?”.

* Fermitate muzicală. Că veni vorba de fermitate, după ce anul trecut ne-a reprezentat la Eurovision un contratenor cu nume predestinat, Cezar Ouatu, anul acesta ne paşte un transsexual, Naomi, despre care - tot între noi fie vorba - circulă zvonul că şi-a dovedit mai mult calităţile erotice prin Germania, decât pe cele muzicale. În fine, remarc doar că TVR a renunţat la cele două semifinale în care întreba publicul pe cine vrea în finală la Eurovision, şi-a ales el singur cele 12 piese finaliste. Recunosc, încă n-am ascultat piesele, dar dacă avem noroc poate ne reprezintă Paula şi Ovi. Iar dacă nu, poate ne reprezintă Mirela Boureanu Vaida şi cetele de soacre de la „Mireasă pentru fiul meuu!”

Citit 1294 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2014 19:41

8 comentarii

 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe
  Luni, 24 Februarie 2014 21:06
  185.26.182.***
  Din partea mea, are si picioare groase dar, mai ales, este satena convertita. Scarbos ca la varsta ei sa nu stie ca la "calarie" nu se poarta carpe mulate pe fund! Pe cand maica-sa era neagra sadea!

  Problema este:
  - ce legatura este intre Comturist-ul de la si de langa Intercontinental;
  - s-a lansat cu PNL-ul - partid dedicat tradarilor;
  - ce legatura este intre "aranjamentul de auto-atribuire" a casei din Mihaileanu a lu' base si o ceva promisiuni de viitor;
  - cum mama masii, din gasca base, face imprumut de 3 milioane euroi, il amana doi ani, ajunge menestereasa de cotroceni si, ce sa vezi, in 2 luni si achita si mai si ramane cu bani de la ala care facea curatenie la magazinul de carpe la moda de pe Victoriei!

  Desi cu raport de la Corpul de control al Guvrnului, menesterul public made Macovei a clasat " sesizarea"!
  1
  1
  Raportează
 • postat de gopo
  Luni, 24 Februarie 2014 19:56
  79.113.162.***
  O tupeista si jumatate si o tipa data dracului:Eu personal am fost de multe ori langa ea in tinerete cand mergeam la discoteca.Cand se imbata dadea cu capul de un stalp care si acum exista in buzau si se numeste stalpul lui Udrea.Bineinteles ca-l stiu doar cei de varsta noastra.
  3
  3
  Raportează
 • postat de io
  Luni, 24 Februarie 2014 19:43
  89.137.228.***
  Vă scăpați pe voi de frică .
  Când nu îi găsiți defecte vă luați de alte lucruri să mascheze frica care vă cuprinde de va ajunge premier.
  După recitalul mafiot al premierului e musai ca ori Udrea ori Băsescu să îl înlocuiască pe acest Prodanca .
  Sunt sătul de anaflabetismul politic al premierului.
  Sunt sătul și de manelismul în respectarea legilor de către premier .
  2
  0
  Raportează
 • postat de strainul
  Luni, 24 Februarie 2014 18:04
  5.13.176.***
  E lena Udrea ...e o doamna mai stilata, are aspect comercial , feminina, atractiva , lipsita de nocivitate in discursurile ,declaratiile si in comportamentul ei.......... fata de unele semene de prin Galati.... rautaciose,acide, chiar malefice......indignarea si invidia ...e la ea acasa......pacat ca ne " uram " atat de mult....loc pe acest pamint e pentru toata lumea.
  3
  0
  Raportează
 • postat de Elena
  Luni, 24 Februarie 2014 17:31
  5.13.157.***
  Nu-mi place articolul. E superficial, lipsit de profunzime si rautacios.Parca se citeste printre randuri ceva invidie feminina...
  0
  5
  Raportează
 • postat de titi
  Luni, 24 Februarie 2014 15:38
  193.230.156.***
  Draga Anca Melinte imi pare rau, dar doamna Udrea macar da clasa la felul cum arata. Spre deosebire(s-ar putea si fata de tine) de madam Campeanu care nu era in stare sa se piptane, dar hoata si ea fi ficiorii ei , macar Elena Udrea este misto.Nu ai nici un drept, daca tu ai facut articolul sa postezi asemnea afirmatii vulgare si necivilizate ptr. ca atitudinea politica este mocirlita in primul rand de Crin si de Ponta . Udrea nu face decat sa aleaga prada dupa ce aceasta a fost deja prinsa. Cati nu au facut asta in politic???? Amintiti-va de Nicu Ciumacenco, taranist, PSD-ist(omora ptr. psd), acum PDL-ist.Este cineva corect in politica???? Dati-l ca exemplu daca gasiti asa ceva.
  1
  2
  Raportează
 • postat de buruiana
  Luni, 24 Februarie 2014 13:02
  5.13.208.***
  va rog frumos nu va mai bateti joc de galateni!! cu asemenea personaje care isi urmareste doar interesele personale!!
  2
  2
  Raportează
 • postat de dan
  Luni, 24 Februarie 2014 07:32
  79.116.109.***
  O doamna FRUMOASA SI DESTEAPTA ,multi i-ar pupa picioarele !
  4
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.