Raportează comentariu

GALATEAN, dupa cum merg lucrurile, Galatiul nu-si va mai reveni niciodata. Si asta se intampla chiar din cauza celor care il populeaza. Degeaba se da vina tot timpul pe primar sau pe altii. Noi suntem vinovati si nu doar pentru faptul ca i-am ales pe unii dintre ei ci si pentru toate relele pe care unii dintre noi le fac zilnic in oras.
De la modul necivilizat in care considera ei sa locuiasca la bloc, sa circule cu masina sau mijloacele de transport in comun, sa-si plimbe patrupedele producatoare de "fondante", sa asculte manele din decapotabila proaspat adusa din Germania si asa mai departe.
Daca noi nu am face toate aceste rele, ne-ar duce capul sa ne alegem si conducatori pe masura. Dar asa, avem ceea ce meritam, ceea ce ne reprezinta.
Nu vezi ca tot criticam aiurea ca vrea primarul sa faca tunel dar noi nu intelegem ca tunelul nu se face din banii nostri si nu are legatura cu alte lucrari din oras. Noi nu intelegem ca pana nu ne legam de Romania cu sosele, nu existam.
Eu unul spun raspicat: fa Stane tunel daca te tine. Ca oricum, daca face, sa fie primit, oricum nu ma poate afecat decat pozitiv chestia asta. Daca nu face, nici nu am castigat nimic nici nu am pierdut nimic.
Dar voi nu vedeti ca toata lumea bate moneda pe aceasta falsa problema? Politicienii din Galati stiu foarte clar ca s-au sters pe bot la urmatoarele alegeri daca lui Stan chiar ii reusesc niste lucruri atat de importante pentru orasul nostru. Tocmai din motivul asta pe toate partile si pe toate caile ii pun piedici politice la Ponta iar unii dintre ei au ajuns chiar sa faca toate astea ca sa sprijine Braila doar din cauza sa nu-i iasa lui Stan proiectul.
Noi, galatenii, ar trebui sa spunem, Stane, mai esti un an primarul nostru, hai ca te sprijinim si fa tunelul ala daca tot te lauzi ca-l faci, numai fa-l.
Va spun sigur ca daca toti politicienii galateni, alde Durbaca, Dobre, Ichim, Paslaru, Toader si lista de luzeri e lunga, ar fi alaturi de oras, de Stan si noi galatenii i-am fi alaturi lui Stan, se face tunel la Galati.
E trist ca unii dintre noi nici macar nu mai stiu sa viseze, sa aiba incredere in propriile forte si sa-si aduca contributia la un viitor frumos al acestui oras.

Dati cu minusuri ca daca nu o sa mai fie Stan o sa vina unu care va face cadou la toti cate un S-klasse si cel putin cate-o vila la munte si una la mare.