„Oscar şi Tanti Roz” se joacă pentru Maria

„Oscar şi Tanti Roz” se joacă pentru Maria
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sâmbătă, 27 Februarie, de la ora 17,00, în sala Teatrului din Buzunar Galați (Casa de Cultură a Sindicatelor, etaj 1 - intrarea laterală dinspre fostul Hotel Sofin), are loc spectacolul "Oscar și Tati Roz", donat de actori pentru o cauză caritabilă.

Chiar dacă boala de care suferă Maria, de doar trei ani și jumătate, nu este vindecabilă (diagnosticul final, pus după analiza genetică, a fost de Sindromul Kabuki, un sindrom foarte rar), familia Mariei are nevoie în continuare de ajutor, pentru numeroasele terapii de recuperare (kinetoterapie, terapie comportamentală, ulterior și logopedie), dar și pentru analize sau evaluări periodice la neurolog, cardiolog etc. Aproape toate sunt efectuate la specialiști din București din mediul privat (în sistemul de stat neexistând aparatură și dotare necesară pentru boala complexă a Mariei). Dacă doriți să o ajutați pe micuță, puteți achiziționa un bilet la spectacolul „Oscar și Tanti Roz”.

Donați minimum 30 de lei pentru fiecare bilet în contul IBAN: RO32INGB0000999908602489 (Titular cont: Ionel Lupu Banca: INGB CENTRALA Moneda: RON SWIFT: INGBROBU BIC: INGB), cu mențiunea „Donație teatru”.

Biletele se primesc în format electronic pe e-mail, atunci când faceți dovada donației.

Citit 1824 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 09:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.