Twente sau Terente?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Niciun gaz intestinal despre meciul Steaua – Twente n-a fost scăpat fără ca televiziunile să nu-l împacheteze şi să-l prezinte cu titlu de BOMBĂ. Pretextul că echipa lui Gigi este cea mai iubită din ţară nu mai are nici valoarea unui sul de hârtie igienică. Înseamnă că Bogdan Buzoianu, campion mondial la morse, pe care probabil că-l adoră doar familia sa, nu numai că n-ar merita băgat în seamă, ba chiar ar trebui să i se perceapă şi taxă per apariţie.   

* Formaţia olandeză care joi seară a câştigat pe Naţional Arena a avut de înfruntat, în plan mediatic, un nume similar din tabăra bucureşteană. Mai presus de jucătorii antrenaţi de Ilie Stan (apropo, e oribilă construcţia exuberant-stupidă „lliesta”, de dragul marelui spaniol Iniesta – o blasfemie!) este şi va fi mereu pentru presa sportivă Gigi Becali. Mă şi mir că nu i s-a spus Terente în acest duel de la distanţă cu gruparea batavă. Latifundiarul o are mai mare, poate cea mai mare. Limbuţia.

* Este impresionant cum comentatorii de sport al Pro TV-ului fac şi dintr-o dejecţie bici să pocnească! La acest meci cu Twente li se gâtuia aparatul de vorbe la fiecare pasă a steliştilor în 30 de metri adverşi. Pentru un novice al fenomenului, „Ruuuusescuuuu”, „Tatuuuuu” sau „Tăănaseeeee” păreau semnale sonore venite de pe altă planetă. Automat, în subliminalul microbistului se instala impresia că formaţia română joacă bine, că are ocazii. În realitate, nu ştiu dacă vreun grup de Liga I poate să joace de la mijloc în sus aidoma clubului din Enschede. 

* Lupta greilor Klitschko şi Chisora, de sâmbătă noapte, a fost o prosteală de domnişoare. La cântarul oficial britanicul îl pălmuise ca după şedinţa cu părinţii pe Vitali, iar înaintea primului gong a încercat iarăşi să-i facă ceva: probabil să-i dea o poşetă în cap. În acel moment, fratele Wladimir l-a scuipat. A urmat un meci dominat clar de ucrainean care n-a avut nicio clipă emoţii. Cu alte cuvinte, această bătălie a fost ambalată cât mai spectaculos, deoarece duelul propriu-zis era dezechilibrat, neinteresant (ulterior, la conferinţa de presă de după s-a cam sărit calul, iar asta probabil n-a fost plănuită). Altă dată ne vom aştepta ca unul dintre protagonişti să-i arate posteriorul celuilalt, să insinueze ca maică-sa e de pe centură sau că taică-su nu aduce toţi banii acasă. Stupid!

Citit 12711 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2012 16:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.