Raportează comentariu

Pana cand nu se va intampla o nenorocire la semafoarele astea temporizate pe secunde, de parca pietonul galatean a participat la fuga de la Maraton, nu o sa se intervina la prostia creata pe strazi, pe bani fooaarteee multi!

Sa nu uitam ca in septembrie se deschid scolile, aglomeratia pe strazi se va dubla, lumea este grabita, iar la asemenea semafoare, daca se trece in grup,accidentele sunt inevitabile.

Partea dramatica a acestei probleme, care urmeaza altora similare de 26 de ani in Galati, este ca,inclusiv primarul se vaita ca o tata la marginea santului, dar nimeni nu ia masuri sa opreasca un viitor dezastru pietonal.

In orasul asta, toti care s-au perindat prin administratie, au lucrat dezastruos pentru oras, bine pentru ei, familiile lor, partidele si grupurile mafiote, dar nu au fost trasi la raspundere!
Unii au in continuare tupeu, si desi li se bate coilva in piept, stand cu cucuveaua deasupra capului, se vor in continuare la putere, obstructionand buna functionare a orasului.
Aceiasi oameni de 26 de ani, care de mult trebuia sa fie trasi la raspundere pentru distrugerea orasului, si bagati la racoare impreuna cu toti mafiotii care au participat la jaf in mod organizat, se cramponeaza ca sunt cei mai buni, de fapt cei mai prosti conducatori pe care i-a avut Galatiul.

Putem compara lupta de la Maraton, unde persii,la noi veneticii in orasul asta, cancerul care l-a distrus, le-au luat locul galatenilor neaosi, bunilor atenieni, promovand incultura, marlanismul si mizeria morala cu care au venit de prin catune, rape si colibe,aruncand gunoaiele pe fereastra,si peste tot, azvarlind cu civilizatia dupa putinii atenieni care mai au curajul sa-i infrunte.

Va asteptati ca asemenea masa de mancatori de seminte, de prescuri, sarmale, fasole cu ciolan, bautura,MOACA, pe la biserici, sa iasa in strada si sa zica, STOP!, opriti batjocura voastra pe care ati nimit-o unde averde!

Nu, asta n-o sa se intample, atat timp cat tatucii lor, alesi de 26 de ani, inca se mai vor in frunte, ei, in orbirea lor, tot pe ei ii vor alege.