”Cartea junglei”, luni şi marţi seară. Dedicat copiilor și jucat de copii

”Cartea junglei”, luni şi marţi seară. Dedicat copiilor și jucat de copii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa Teatrului de Copii pentru Copii - Teatrul Muzical „Şapte”, care are drept simbol o palmă cu şapte degete, oferă acum celor mici şansa de a se amuza, a fredona, a se legăna, dar şi a aştepta cu sufletul la gură aventurile din spectacolul „Cartea Junglei”, după celebra şi fermecătoare carte a lui Rudyard Kipling!

Astfel, luni, 12 noiembrie, dar şi a doua zi, tot de la ora 18,00, în Sala Teatrului Dramatic „Fani Tardini” va fi o întâlnire cu puiul de om Mowgli, crescut de animalele junglei, cu mătăsoasa panteră mămoasă Bagheera, uriaşul urs prietenos Baloo, cu fiorosul tigru Shere Khan, cu regele Louie al maimuţelor.

Însă şi alte personaje  adăugate cu imaginaţie de autoarea textului original bazat pe îndrăgitul basm transpus şi în film de Walt Disney şi de către alţi cineaşti, acum re scris de artista scenei cunoscută de pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, mezzo-soprana şi actriţa Isabela Oancea, care semnează şi regia – ca la toate producţiile jucate de către „Şapte”. Pregătirea muzicală este realizată de Ana Condrea.  Coregrafia – căci se va dansa din plin! – aparţine Geaninei Sion. O distribuţie numeroasă, o poveste generoasă, o seară frumoasă.

În cele două zile vor juca două distribuții: Mowgli (Gunay Cilenti, Ema Postolache), Bagheera (Alessandra Spiridon), Baloo (Darius Bobic, Robert Botu), Shere Khan (Elena Tudor, Alexia Manole), Șarpele Kaa (Mara Lazăr, Cora Marin), Regele Louie (Dana Atanasiu), Cita (Andreea Talabă, Daria Leu), Smockey (Andra Terlea, Andra Manole), Colonelul Hathi (Luca Tudorie, Patrick Postolache), elefantul Jumbo (Mihai Susanu, Matei Pentiuc), elefantul Slim (Ax Silion), Mama Lup (Yanissa Ilie, Marina Axente), Indira (Ingrid Bălan, Cristina Mândru), Povestitoarea (Rucsandra Gheorghe, Delia Ciortan), Zeița Focului (Alessia Teodor).

„Personajele sunt interpretate de copii din Galaţi, dar şi din Tulcea, pregătiţi de o echipă profesionistă de actori, regizori, coregrafi din Galaţi. Cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, aceştia reuşesc performanţa de a juca, a cânta şi a dansa, timp de mai bine de o oră, exact ca actorii veritabili. Veţi vedea un spectacol adevărat, cu actori care te fac să uiţi că sunt copii. S-au pregătit timp de trei luni, ca nişte profesionişti, au cântat, au făcut vocalize, au dansat, iar acum vă aşteaptă cu emoţie. Jungla a devenit, datorită lor, un loc frumos!”, spune regizorul Isabela Oancea. Mai aflăm din culisele montării că vom putea auzi celebrele melodii din filmul „Cartea Junglei”, însă şi piese noi, compuse anume pentru acest spectacol. Costumele şi coregrafia sunt de asemenea originale.

Citit 2791 ori Ultima modificare Duminică, 11 Noiembrie 2018 13:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.