Cine este Miss Folclor?

Cine este Miss Folclor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce mai înseamnă în ziua de azi să fii frumoasă? Să arăţi ca Bianca Drăguşanu sau ca Adelina Pestriţu, să-ţi scârţâie siliconul şi botoxul pe la încheieturi şi să te vâneze fotbaliştii şi interlopii după ce te-au văzut pe post de asistentă tv sau prezentând vremea dezbrăcată prin tabloide?

Ei bine, nu! Frumoasă poţi să fii nu doar îmbăcată în haine de firmă, care încep foarte târziu şi se termină mult prea devreme, ci şi în straie purtate cu mândrie de moşi şi strămoşi.

Ca să nu mai lungim vorba, vă spunem că Grecia, Cipru, Moldova, Georgia şi Italia, ţările participante la Festivalul Internaţional de Folclor „Doina Covurluiului”, nu au adus cu ele numai tradiţii, dansuri şi cântece populare, vechi de sute de ani, ci şi femei cu adevărat frumoase.

Superba Teona Keleptrishvili (FOTO 1), o adevărată prinţesă georgiană, a fost încununată, mai mult sau mai puţin oficial, drept „Frumoasa Festivalului”. Dar asta nu înseamnă că restul dansatoarelor erau mai prejos!

Şi ca să vă convingeţi că nu exagerăm deloc, vă invităm să o alegeţi pe cea care vă place mai mult şi care credeţi că ar merita fără tăgadă titlul de „Miss Folclor”.

CITEŞTE ŞI   Georgia, campioana Festivalului „Doina Covurluiului”

Se cuvine din start, o precizare: în topul nostru nu vezi regăsi nicio italiancă. Motivul? Cea mai frumoasă dintre dansatoarele Ansamblului „La Morgia” era chiar românca noastră, din Piteşti, şi puteam fi acuzaţi de subiectivism. Priviţi şi vă minunaţi: 

FOTO 1: Teona Keleptrishvili a fost cea mai admirată dintre toate dansatoarele georgiene.

FOTO 2: Cununa de flori care îi împodobeşte capul nu face decât să scoată în evidenţă, credem noi, cei mai frumoşi ochi din Festival.

FOTO 3: Un surâs care ar fi făcut-o invidioasă şi pe Afrodita!

FOTO 4: Farmec şi graţie made in Ciprul de Nord.

FOTO 5: Zeiţa Atena ar fi fost cu siguranţă mândră de ea.

FOTO 6: Rumenă şi trupeşă, o Ileană Cosânzeană de peste Prut.

CITEŞTE ŞI   Frenezie italiană şi veselie grecească la Galaţi

Citit 1278 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.