O nouă lună de bucurii și surprize artistice la Teatrul „Gulliver”

O nouă lună de bucurii și surprize artistice la Teatrul „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Luna octombrie se anunță plină de bucurii, surprize artistice și povești magice la Teatrul ”Gulliver”.

În completarea spectacolelor programate în zilele de duminică - cu o mică pauză în perioada 8-16 octombrie-, ca urmare a desfășurării Festivalului de Comedie, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” aduce o nouă inedită premieră publicului, pe data de 23 octombrie, de la ora 19:00. Spectacolul ”Necuvinte”, în regia lui Adrian Nour, este un manifest împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului și a tot ceea ce ne ține departe de noi înșine. Necuvintele ne îndeamnă să găsim liniștea, prin tăcere, dar cu preaplin de umor și sensibilitate. Un spectacol emblematic atât prin mesaj, cât și prin momentul special al întâlnirii cu publicul, la celebrarea a 70 de ani de la înființarea Teatrului ”Gulliver”. Acest special și important prilej va fi, deopotrivă, marcat prin organizarea unui eveniment dedicat istoriei și devenirii Teatrului ”Gulliver”, de la începuturi și până astăzi.

În plus, activitatea ”Gulliver” din această perioadă înregistrează o dinamică sporită prin participarea la Festivalul Internațional de Animație ”Sub Bagheta lui Merlin”, în intervalul 6–9 octombrie, prin susținerea spectacolului ”Harap Alb”, pe data de 14 octombrie, la Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București, dar și prin numeroasele spectacole cu grupuri organizate susținute la sediul teatrului.

Programul spectacolelor programate la Teatrul ”Gulliver” în luna octombrie este următorul:

  • Duminică, 23 octombrie, ora 10:30, spectacolul ”Scufița Roșie”

  • Duminică, 23 octombrie, ora 19:00, PREMIERA spectacolului ”Necuvinte”

  • Vineri, 28 octombrie, ora 19:00, spectacolul ”Necuvinte”

  • Duminică, 30 octombrie, ora 10:30, spectacolul ”Tom Degețel”

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

(P)

Citit 1566 ori Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2022 11:48